FØLG OSS:

Martin Bjørsland har signert

Martin Bjørsland har signert en ettårsavtale med Comet. 26 åringen kom til Comet fra Bergen før overgangsvinduet stengte under 16/17 sesongen. Martin har Stjernen som sin moderklubb og har notert seg 222 kamper og 16 poeng (3+13) i GET-ligaen, samt 10 kamper på aldersbestemte landslag. Totalt har Martin Bjørsland 30 poeng på 94 kamper.
Martin Bjørsland avsluttet 19/20 tidlig grunnet studier, grunnet Covid-19 ble det dette utsatt og Martin har 9 dager igjen av kurset.

Martin Bjørsland har følgende å si:
Alle planene mine ble utsatt pga Covid-19, og det ble en dum avslutning for min del i fjor med tanke på at jeg måtte dra før alt skulle avgjøres. Dette er selvsagt noe som har irritert meg. Når det igjen ble dialog med klubben kjente jeg at dette er noe jeg har lyst til og er motivert for. Det har jo blitt litt forandringer i klubben, og dette er veldig spennende å være med på. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er gledelig at Martin gjør comeback. Norsk back som også er ekstremt viktig person i garderoben blant annet. Når han i tillegg velger å gå ned i lønn for at vi skal kunne beholde Nipe, sier dette mye om han som person og stemningen i laget. Vi har tro på at Martin skal levere under systemet til Sune, og han er jo faktisk den eneste som har Sune som trener tidligere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *