FØLG OSS:

Henrik Holme er med videre

Henrik Holme fortsetter i Comet og har signert for 20/21 sesongen. Den 22 år gamle forwarden Henrik Holme kom til Comet før 18/19 sesongen og har levert 17 poeng på 70 kamper. Holme er en ung, hardtarbeidende rolle spiller som liker å spille fysisk. Han ikke er redd for å gå i krigen for sine medspillere. Sarpingen har spilt i Sparta hele sitt liv før Comet og har 4 sluttspillkamper i GET-ligaen for Sparta.

Henrik Holme har følgende å si:
Jeg har hatt 2 veldig bra år i Comet og har kost meg med folkene både på og utenfor isen. Jeg er veldig glad for å ha signert for et nytt år. Det er en bra gjeng, og jeg tror det blir veldig spennende sesong. Håper jeg kan fortsette å bidra med det jeg er god på neste sesong.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Vi er fornøyde med å få med oss Henrik videre neste sesong. Selv om Henrik enda er ung, spiller han tidvis med enorm rutine. En skikkelig rollespiller, som har sitt spesialfelt i boxplay. I tillegg er han en ordentlig gutt med mye humør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *