FØLG OSS:

Cizas har signert!

Comet har i dag signert en ny avtale med den 24 år gamle litauiske landslagsspilleren Ugnius Cizas. Cizas kom til Comet før 17/18 sesong og ble raskt en publikumsyndling for haldenserne. Forrige sesong gjorde litaueren hele 40 poeng (16+24) på 40 kamper for de grønne. Totalt har Cizas 128 poeng på 101 kamper for Comet. Gjennom sin hockeykarriere har Ugnius bøttet inn poeng i Finland, Litauen, Latvia, Hviterussland og England. Totalt har Ugnius 66 offisielle kamper med det litauiske flagget på brystet, noe som har resultert i totalt 37 poeng.

Også en stor takk til Ole-Henrik Larsen og Extralageret som stiller med jobb til Ugnius.

Martin Engebretsen i sport har følgende å si om signeringen:
Cizas er en dyktig forward over hele isen, en spiller som både kan benyttes som center og ving. Cizas er bra på å frakte puck, noe som skaper ro i spesielt i overtall. Vi i sport mener at Cizas har vært en av våre aller beste forwards de tre siste sesongene, når vi vurderer både offensive og defensive egenskaper.

Cizas har følgende å si:
Alle vet at dette året har vært vanskelig rundt alle aspekter i livet, hockey er også i denne kategorien. Det har vært tøft for andre ligaer rundt i Europa med mye usikkerhet, og derfor blitt en kamp blant mange spillere. Derfor er jeg glad for at Comet ikke stengte døra da jeg ønsket å søke etter nye utfordringer. Comet jobber alltid hardt for å få meg tilbake og det betyr virkelig mye for meg, og det føles bra å komme tilbake til et sted der du vet at folk ønsker deg. Dette året vil ha den samme utfordringen som hvert år, å komme topp 2 og kjempe om opprykk. For min egen del vil målet være som hvert år, kjempe hardt, bidra med mine ferdigheter og ha et engasjement for et lag i mitt hjerte. Jeg gleder meg veldig til sesongstart!

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *