FØLG OSS:

Informasjon om billettsalg til kamper når publikumsbegrensninger er på 200 tilskuere.

Comet har nå fått tillatelse til å ha 200 tilskuere på våre hjemmekamper, men vi må følge strenge krav for å følge smittevern regler.

Som klubb har vi tatt avgjørelsen om at sponsorer og sesongkortinnehavere har fortrinnsrett på billetter til våre hjemmekamper, siden de allerede har kjøpt sine billetter. (Vi har stoppet salget av sesongkort til publikum)

Sponsorer og sesongkortinnehavere har fortrinnsrett på billetter til kamper inntil 48 timer før kampstart. Når det er 96 timer igjen til kampstart, 4 døgn før kamp, kan de som ikke har sesongkort eller sponsorkort sende e-post til tilskuere@cometelite.no for å stå på «venteliste» for å få kjøpt billett. Når det da er 48 timer igjen sendes det en e-post til de som får tildelt billett. Billetten blir da reservert og «frigitt» når pengene er overført på VIPPS. (Er det noen som ikke har VIPPS så si i når dere setter dere på venteliste så finner vi en løsning)

For å kunne stå på venteliste må vi ha navn og telefonnummer til de som skal ha billett, dette grunnet smittevern. De som får billett blir stående på en liste over de som har billett, de som ikke står på listen kommer ikke inn.

Det som er viktig å tenke på her er at dere følger vanlige smittevernregler, så om dere har symptomer som:

– Lett hoste/tørr hoste
Feber
Slitenhet
Muskelsmerter

Så blir dere hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *