FØLG OSS:

Marius Bjerke blir hovedtrener i Comet

Etter at nyheten om at Sune Bergman ikke kan trene Comet den kommende sesongen har Comet jobbet med å finne en erstatter. Det er nå klart at Marius Bjerke blir hovedtrener den kommende sesongen og har signert en 1+1 kontrakt med Comet. Marius har jobbet som trener siden 13/14. Han har vært assistenttrener for Frisk/Asker i perioden 14/15 til 17/18, hovedtrener for Kongsvinger 18/19 og hovedtrener for Grüner 19/20.

Martin Engebretsen har følgende å si:
En spennende erstatter for Sune, vi får inn en trener som lever og puster hockey. Med et ungt trenerteam håper vi på en god dynamik og samhold i gruppen. Vi har hatt gode samtaler med Marius, og er sikre på at dette er et riktig valg. Med en 1+1 kontrakt håper vi å skape kontinuitet på sikt.

Marius Bjerke gleder seg til sesongen:
Det er en veldig spennende jobb, jeg ser et stort potensiale i Comet som klubb med en attraktiv målsetning og tankegang, som samsvarer med mine egne tanker. Det virker som er en givende spillergruppe å jobbe med og det er mange hyggelige mennesker rundt klubben. Det virker også som at klubben har en spennende fremtid i organisasjonen. Alt virker rett og slett veldig bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *