FØLG OSS:

Wessel er klar

Den offensive backen Patrick Karlsen-Wessel har signert en ny avtale som strekker seg ut 20/21 sesongen. Backen kom tilbake til Comet før 18/19 og leverte 25 poeng på 18 kamper for de grønne. Fjoråret var preget av skade for sarpingen, og han fikk kun med seg 8 kamper. Backen har spilt for Comet ved flere anledninger og står med totalt 81 poeng på 99 kamper i den grønne draken.

Martin Engebretsen i sport har følgende å si om signeringen:
Patrick er en offensiv back som er viktig offensivt. En viktig spiller for oss i overtall, noe han også kommer til å bli denne sesongen. Wessel har også fått litt rutine med årene. Dessverre ble fjoråret ødelagt pga. skade, men det er en revansjesugen Wessel som har signert en ny kontrakt.

Patrick Karlsen-Wessel har følgende å si:
Det blir veldig bra med en ny sesong, etter et fjorår preget av mye skader. Jeg er veldig motivert for en ny sesong, vi har en god stamme i laget som virker veldig spennende. Nå er det bare å få på plass det siste krydderet. Gleder meg veldig til å bidra med det jeg kan, samtidig som det er spennende med ny trener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *