03:26 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Slashing

05:36 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Slashing

06:29 Mål 0-1 Lørenskog S. Nielsen (E. Lavik)

08:17 Utvisning Lørenskog T. Tikir 2 minutter for Hekting

14:39 Utvisning Lørenskog T. Tikir 2 minutter for Holding

16:54 Mål 0-2 Lørenskog E. Hult (S. Nielsen, E. Lavik)

Begge lag starter kampen i høyt tempo, men Rekstad pådrar seg en 2 minutter etter spilt 03:26 og comet må i spill 4 mot 5. Comet er gode i undertall og Lørenskog får ikke mangesjansene. Like etter at utvisningen er ferdig pådrar nygård seg en 2 minutter og her er Lørenskog effektive. Etter 1 minutt i overtall sitter kampens første skåring. Tikir får en 2 minutter og Comet spiller bra, men får aldri skåringen de leter etter. Comet har mye bra sjanser, men Nylen står godt og viser hvorfor han var 1. divisjons beste keeper forje sesong. Ny utvisning på Tikir, men Comet får aldri etablert noe kjempebra spill. Like etter at Lørenskog er fulltallig så setter de inn 0-2.

36:10 Utvisning Lørenskog K. Skjervold 2 minutter for Holding

37:09 Mål 1-3 Comet P. Gintautas (P. Karlsen-Wessel)

38:53 Utvisning Lørenskog T. Tikir 2 minutter for Tripping

Igjen så starter lagene med likt tempo, men så får Comet både 1 og 2 minuttere. Da blir det spill 3 mot 5 og det resulterer i at Lørenskog øker ledelsen til 0-3. Først får Lørenskog 1 utvisning og Comet sliter med å sette pucken i mål bak Nylen. Lørenskog får enda en utvisning rett etter den første var ferdig og her har comet mye sjanser, men det er ikke før Wessel står i egen sone og sender den opp mot Gintautas som kommer 1 mot 1, drar pucken imellom bena og setter den lekkert bak Nylen, 1-3! Brått så start Johnsen og Cizas alene på blå og Johnsen tar pucken med seg mot Nylen og prøver å sentre til Cizas, men den blir akkurat stoppet. Tikir får en 2 minutter når det nesten gjenstår 1 minutt, men det blir ikke noe stort på tampen av omgangen. Comet starter 3 periode i overtall.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 7 – 7 Lørenskog

42:27 Mål 1-4 Lørenskog E. Hult (J. Gabrielsen, M. Johansen)

42:53 Mål 2-4 Comet U. Cizas

44:03 Utvisning Comet M. Bjørsland 5 + Liten for Slåssing

44:04 Utvisning Lørenskog J. Martinsen 2 minutter for Slashing

44:56 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Tripping

47:36 Mål 2-5 Lørenskog K. Berg (S. Nielsen)

52:05 Utvisning Lørenskog F. Zuccarello 2 minutter for krysstakling

52:06 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Roughing

54:42 Mål 3-5 Comet H. Kopperud (D. Nygård)

Lørenskog kommer ut i 3 periode med en ledelse på 2 mål, tar ikke lange tiden før den er på 3. Comet svarer med engang når Cizas får tatt pucken og får stå fritt foran Nylen, 2-4. Bjørsland drar på seg en 5 minutter + liten disiplinærstraff etter at en Lørenskog-spiller byr opp til dans. Blir ettpar utvisninger på Lørenskog, men Comet får aldri satt noen av skudda. Berg smeller av ett skudd som går imellom bena på Lundsten og øker til 2-5. På tiden 52:05 blir det en dobbelutvisning etter at Zuccarello får en 2 minutter etter en krysstakling og Holme 2 minutter for Roughing. Comet har 2 spillere alene mot Nylen og det Lørenskog keepern gjør da er å sparke til stanga sånn at det blir avblåst får målbur ut avstilling. Når det nesten er 5 minutter igjen så får Kopperud fyrt av ett skudd som sniker seg forbi Nylen. Comet tar ut keeper på slutten, men får ikke satt inn ett mål til. Lørenskog vinner kampen 3-5.