FØLG OSS:

Gustaf Berling klar for Comet

Comet og Gustaf Berling har i dag blitt enige om en kontrakt for 20/21 sesongen. Den 26 år gamle forwarden kommer fra Ängelholm og spilte sin juniorkarriere i Rögle. Etter dette har han spilt flerre sesonger i HockeyEttan, hvor han har gjort solid med poeng. Forrige sesong startet Gustaf i Manglerud, får han gikk til Vålerenga. Berling gjorde 26 poeng på 41 kamper forrige sesong.

En stor takk til Byens Hockeyspiller Halden som er med på å gjøre denne signeringen mulig.

Sport har følgende å si om signeringen:
Endelig løsnet det, vi har jobbet med Gustaf over en lengre periode. Gustaf har gjort masse poeng på et høyt nivå over flere sesonger, og gjorde det veldig bra for Vålerenga og Manglerud forrige sesong. Vi gleder oss stort til at Gustaf skal vise seg frem for Halden publikummet.

Gustaf Berling har følgende å si:
Det føles bra å signere for Comet, hvor jeg har fått en bra pakke. Jeg er en stor og sterk spiller med bra hender som har mine beste kvaliteter offensivt.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Lisbeth Halvorsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *