04:42 Mål 1-0 Comet G. Berling (H. Vaglen)

10:01 Mål 2-0 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

18:45 Utvisning Furuset E. Hopen 2 minutter for Kryss takling

18:59 Mål 3-0 Comet H. Kopperud (G. Berling, T. Skaarberg)

20:00 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Slashing

Comet kommer ut på isen med bra trykk, men pucken sitter ikke i mål før 04:42. Vaglen legger pucken på mål og der står Berling som setter inn sitt første mål i sesongen og i Comet drakta. Furuset har 3-4 bra sjanser og Comet er litt heldige på noen og det står fortsatt 1-0. Gintautas og Cizas spiller i samme rekke i dag og de viser hvorfor, klækk klækk sier det og 2-0, meget pent spill mellom de 2. Kampen har sottet seg litt nå og Furuset ved flere anledninger sliter å komme seg ut av egen sone, men når de gjør det skaper de sjanser. Med litt mer treffsikkerhet sitter snart 2-1 målet. Isteden får Furuset en utvisning og det er PP til Comet. Kopperud, Berling og Jørnevik er første PP og det tar 14 sekunder så sitter den på direkten fra Kopperud, fin pasning fra Berling. Helt på slutten av kampen får Cizas en helt ok utvisning for slashing.

Skudd på mål 1. periode:

Comet 16 – 11 Furuset

20:38 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Hekting

24:07 Mål 4-0 Comet G. Berling

26:23 Mål 5-0 Comet O. Sydvold (H. Vaglen)

29:08 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for interference

29:08 Utvisning Furuset K. Wold 2 minutter for Slashing

34:20 Utvisning Furuset F. Tangen 2 minutter for Charging

36:30 Mål 6-0 Comet D. Nygård (A. Høvik)

Comet må starter i undertall 4 mot 5, men 38 sekunder ut i perioden så får Comet enda en utvisning. Spill 3 mot 5, Furuset har mye bra sjanser, men får aldri satt dem og Comet er gode i undertall både 3 mot 5 og 4 mot 5. På tiden 24:07 så klarer Berling å slå pucken fra en Furuset spiller på blå og kommer alene mot keeper, her er han rolig og setter den i mål. Drøyt 2 minutter senere øker Comet ledelsen til 5-0 og setter mange av sjansene dems. Nipe får en 2 minutter for interference og det er ikke Wold like glad for også han får en 2 minutter for slashing, spill 4 mot 4. Her svinger det litt og Furuset har 2-3 gode sjanser, men Høvik er god og tar det som kommer. Tangen får en 2 minutter for Charging og Comet klarer ikke å sette opp noe veldig bra spill, men rett etter PP er ferdig sitter den for Nygård som får pirka den inn, 6-0!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 11 – 10 Furuset

41:41 Mål 6-1 Furuset J. Wik (T. Jordhøy)

42:55 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minutter for Roughing

51:19 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Hekting

57:44 Utvisning Furuset M. Opshal 2 minutter for Holding

Comet leder 6-0 etter 2 perioder og har egentlig avgjort det. Endelig får Furuset en redusering etter litt svakt forsvarsspill av Comet så står Wik ganske alene og skårer Comets første. Comet senker seg litt og Furuset kommer til en del sjanser, men får ikke uttelling. Sirum får en 2 minutter og her har Comet mye bra spill, men bare 1 skudd på mål. Kampen svinger fram og tilbake, men virker som begge lag bare vil bli ferdig med kampen og det er ikke så mye som skjer Comet vinner komfortabelt 6-1 i sesongens første seriekamp.