03:18 Mål 1-0 Nidaros S. Valde (A. Dahl)

05:17 Utvisning Comet M. Brandsdal 2 minutter for Interference

05:40 Mål 2-0 Nidaros E. Dahlin (O. Matheosen, S. Valde)

17:45 Utvisning Nidaros E. Dahlin 2 minutter for Tripping

18:31 Utvising Comet V. Jørnevik 2 minutter for mange spillere på is

19:40 Utvisning Nidaros O. Matheson 2 minutter for Tripping

Nidaros starter kampen best, presser Comet hardt og har mye puck. 1-0 målet kommer når Valde står på Bakerste og styrer pucken i mål. Nidaros fortsetter og presse, Brandsdal får en 2 minutter og her øker Nidaros ledelse til 2-0. Comet spiller seg mer inn i kampen og kommer til flere sjanser. Comet reduserer, men domer godkjenner ikke målet. Comet får ett PP, men isteden for å skåre får de en 2 minutter, spill 4 mot 4. Nidaros får også en ny 2 minutter på slutten og 2 periode starter i spill 4 mot 4.

Skuddstatistikk 2periode:

Nidaros 18 – 7 Comet

25:11 Utvisning Nidaros A. Dahl 2 minutter for Interference

25:26 Mål 2-1 Comet P. Gintautas (P. Karlsen-Wessel, U. Cizas)

27:18 Mål 3-1 Nidaros M. Valen (O. Matheson, S. Bråten)

2 Periode starter i spill 4 mot 4, ingen av laga får til det helt store. Nidaros får en ny 2 minutter og det tar 15 sekunder før Gintautas setter inn Comets første mål for kvelden. Drøyt 2 minutter senere utspiller Nidaros, Høvik og øker ledelsen til 3-1. Kampen svaier begge veier og det er en del sjanser til begge lag, men Nidaros har litt overtaket på kampen. Nidaros går til pause med en 2 måls ledelse.

Skuddstatistikk 2 periode:

Nidaros 10 – 10 Comet

47:49 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Late hit

51:10 Utvisning Nidaros M. Kristoffersen 2 minutter for Interference

Comet med 2 mål bak må ut i 3 periode og jage for redusering. Begge lag han mye bra sjanser, men ingen av laga får ett mål. Nidaros som var det beste laget igjennom hele kampen, men Comet fikk jobbet seg inn i matchen og hadde flere muligheter de kunne utlignet og gått opp i ledelsen. Nidaros vinner fortjent 3-1.