FØLG OSS:
SportSpillersigneringerSindre Hov Johnsen har signert kontrakt

IHK Comet Halden Elite

Sindre Hov Johnsen har signert kontrakt

Den unge haldenseren Sindre Hov Johnsen har signert en ny avtale med Comet. Ungutten fikk sin debutsesong på a-laget forrige sesong og leverte 2 poeng på 28 kamper. Hov Johnsen har startet sesongen på back-plass. Hov Johnsen tok sine første skøyteskjær i Halden ishall, men valgte som 13 åring å ta turen til Sverige og Lions. Etter 4 år i Lions vendte den høyreiste forwarden tilbake til Halden før 18/19 sesongen. Hov Johnsen er en stor spiller som er 195 cm høy og veier 100 kg.

Sindre Hov Johnsen har følgende å si:
Veldig godt med et nytt år i Comet. Føler at jeg fikk utviklet meg bra forrige sesong. Håper kunne fortsette på det sporet og ta en større rolle i laget enn det jeg gjorde i fjor. Jeg har jo blitt satt som back nå, føler at dette fører til at jeg har mer ro i spillet mitt og tar de riktige avgjørelsene.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Sindre Hov Johnsen er en viktig unggutt og ha med seg på laget. Det viser at vi satser på lokale gutter i Comet. Dette er noe vi skal fortsette med, og det er gledelig at Sindre er med et år til. Han fikk noen sjanser i fjor, og vi håper at han får flere i år. Før denne sesongen har han gått ned på backposisjon, noe som han har håndtert bra på trening og treningskamper. Det blir morsomt å følge utviklingen til Sindre i sesongen som kommer.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.