FØLG OSS:

Sindre Hov Johnsen har signert kontrakt

Den unge haldenseren Sindre Hov Johnsen har signert en ny avtale med Comet. Ungutten fikk sin debutsesong på a-laget forrige sesong og leverte 2 poeng på 28 kamper. Hov Johnsen har startet sesongen på back-plass. Hov Johnsen tok sine første skøyteskjær i Halden ishall, men valgte som 13 åring å ta turen til Sverige og Lions. Etter 4 år i Lions vendte den høyreiste forwarden tilbake til Halden før 18/19 sesongen. Hov Johnsen er en stor spiller som er 195 cm høy og veier 100 kg.

Sindre Hov Johnsen har følgende å si:
Veldig godt med et nytt år i Comet. Føler at jeg fikk utviklet meg bra forrige sesong. Håper kunne fortsette på det sporet og ta en større rolle i laget enn det jeg gjorde i fjor. Jeg har jo blitt satt som back nå, føler at dette fører til at jeg har mer ro i spillet mitt og tar de riktige avgjørelsene.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Sindre Hov Johnsen er en viktig unggutt og ha med seg på laget. Det viser at vi satser på lokale gutter i Comet. Dette er noe vi skal fortsette med, og det er gledelig at Sindre er med et år til. Han fikk noen sjanser i fjor, og vi håper at han får flere i år. Før denne sesongen har han gått ned på backposisjon, noe som han har håndtert bra på trening og treningskamper. Det blir morsomt å følge utviklingen til Sindre i sesongen som kommer.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *