00:22 Utvisning Lørenskog F. Zuccarello 2 minutter for Delay of game

04:40 Utvisning Comet U. Cizas 5+liten for takling mot hodet

04:40 Utvisning Lørenskog M. Grøsvik 2 minutter for Roughing

07:14 Utvisning Lørenskog E. Hult 2 minutter for Interference

17:19 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Interference

Begge lag kommer ut i 1 periode med bra fart og ingen av laga ønsker og tape denne kampen. Comet starter perioden best og får ett PP etter bare 22 sekunder da Zuccarello gjør feil ved mister Comet Cizas etter at han får en 5+ liten disp etter en takling mot hodet. Grøsvik får en 2 minutter for roughing. Spill 4 mot 4, her svinger det begge veier, men ingen av laga får til det helt store. Lørenskog har en stor sjanse der Lørenskog spilleren runder Comets keeper og har åpent mål, men på en eller annen måte klarer han å skyte i Comet spillern som kommer seg på streken i tide. Når 2 minutteren til Lørenskog er ferdig er det spill 4 mot 5, Lørenskog med mye bra sjanser, men får ikke uttelling. Lørenskog begynner å ta grep om kampen og styrer mye av spillet. Lørenskog får ett PP, men Comet er gode i undertall og klarer å unngå baklengs mål. 1 periode ender 0-0.

Skuddstatistikk 1 periode:

Lørenskog 15 – 8 Comet

21:20 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for kne-takling

22:15 Utvisning Lørenskog K. Berg 2 minutter for Holding

22:43 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for Tripping

23:32 Utvisning Lørenskog 2 minutter for andre grunner

31:51 Mål 0-1 Comet G. Berling (H. Kopperud)

38.27 Utvisning Lørenskog P. Vaakanainen 2 minutter for Høy-kølle

38:56 Mål 0-2 Comet D. Nygård (P. Gintautas, A. Høvik)

Comet starter ikke 2 periode godt og Nipe pådrar seg en 2 minutter for kne-takling etter 1 minutt og 20 sekunder spilt. 1 minutt senere får Lørenskog en 2 minutter og det er spill 4 mot 4, her skjer det ikke så veldig mye, men 30 sekunder senere får Comet igjen en utvisning. Spill 4 mot 3. Comet er gode og Lundsten har mye gode redninger og det er mye av hannes skyld at Lørenskog ikke har tatt ledelsen. Comet kommer 2 mot 1 etter bra Lørenskog trykk og Kopperud tar med seg pucken dypt i sona, legger den foran mål og Berling er der! Han styrer pucken i mål og sender Comet i ledelsen, 0-1. Lundsten er på jobb i dag og har 3-4 kjempe redninger og holder Comet i ledelsen. Lørenskog får 2 minutter og Gintautas fyrer av skuddet, Nylen gir retur og der står Nygård og øker ledelsen til Comet. Comet går til ledelse 0-2 til 3 periode.

Skuddstatistikk 2 periode:

Lørenskog 11 – 7 Comet

57:50 Utvisning Lørenskog E. Lavik 5+liten for Takling bakfra

57:50 Utvisning Lørenskog E. Lavik Matchstraff for usportsligoppførsel

58:15 Timeout

59:53 Mål 0-3 Comet A. Høvik (P. Gintautas, H. Kopperud)

Comet kommer ut i 3.periode med en 2 måls ledelse, Lørenskog slet begge perioder og få hull på Lundsten. Lundsten skulle ikke være noe dårligere i denne perioden heller. Lørenskog styrer mye av spillet, men får ikke kommet til kjempestore sjanser. Det som kommer, tar Lundsten. Kopperud har en stor sjanse som han blåser over mål. Når det nesten gjenstår 2 minutter pådrar Lavik seg en 5+ liten for takling bakfra, noe han ikke er like fornøyd med og det ender i matchstraff til han. Comet spiller de siste 2 minutterne i overtall og det skal mye til for at Lørenskog tar dette. Lørenskog tar ut keeper, men når Høvik får pucken kan han sette den i åpent mål og punkterer kampen. Stillinga på Lørenskog blir 0-3 til Comet!