07:50 Utvisning Gruner M. Landrø 2 minutter for Slashing

08:48 Mål 1-0 Comet O. Johannesen (T. Skaarberg, H. Kopperud)

09:55 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for Holding av kølla

09:55 Utvisning Gruner R. Aastad 2 minutter for Roughing

17:50 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for Interference

18:16 Mål 1-1 Gruner T. Auren (K. Evensen, B. Sunnqvist)

18:56 Utvisning Gruner T. Skuterud 2+2 for Roughing

18:56 Utvisning Comet M. Bjørsland 2+2 for Roughing

De første sekundene av perioden presser Gruner litt på målet til Comet, men etter det så presser Comet, Gruner lave og de begynner å gjøre feil. Etter 5 minutter har Comet en god sjanse når pucken ligger foran målet til Gruner og det er mye trafikk, men Gruner får ryddet opp. Gruner får en 2 minutter etter en slashing og Comet får en utligning i det første PP dems for kvelden. Johannensen får pucken litt på dødlinjen og bare legge pucken foran mål for en styring, den går rett inn i en Gruner spiller og rett i mål, 1-0! Minuttet etterpå blir det mye gruff etter at Bjørsland holder kølla til Aastad og det resulterer i 2 minutter til begge. Høvik har en kjempe redning i spill 4 mot 4, den er det NHL klasse over. Westin mister pucken på blå og prøver seg på å holde igjen en Gruner spiller, men det resulterer i Interference isteden. Gruner får en styring foran mål i sitt PP og det blir mål, 1-1. Bjørsland gir seg ikke med Gruner spillerne og havner i krangel med enda en, men denne gang resulterer det i 2+2 til begge. Comet har hatt best press i 1.periode.

Skudd på mål i 1.periode:

Comet 9 – 12 Gruner

2.Periode

20:40 Mål 1-2 Gruner J. Nielsen (R. Olsen-Syversen)

20.47 Utvisning Gruner K. Evensen 2 minutter for Slashing

26:21 Utvisning Gruner R. Olsen-Syversen 2 minutter for Slashing

27.04 Mål 2-2 Comet P. Gintautas (S. Westin, U. Cizas)

28:25 Mål 2-3 Gruner T. Auren (J. Holstad, B. Sunnqvist)

32:14 Utvisning Gruner 2 minutter for Hekting

35:06 Mål 3-3 Comet T. Skaarberg (S. Rekstad)

35:12 Utvisning Comet M. Bjørsland 2+2 for Høy-kølle

39:26 Utvisning Gruner M. Landrø 2 minutter for Slashing

Gruner starter perioden best med å gå opp i ledelse for første gang denne kampen etter 40 sekunder ut i 2 periode. 7 sekunder senere får de 1 utvisnin men Comet klarer ikke og få noe ut av den. Gruner kommer ut i 2 andre periode ed ett hekt annet tempo og presser Comet bakover. Det er ikke før den gamle Comet spillern Syversen får 1 utvisning den sitter for Comet, Gintautas setter den ved siden av keeper og keeper ser ingenting og den går i mål. Gruner går igjen opp i ledelsen like etterpå, 2-3. Skaarberg setter pucken i mål fra nesten ved dødlinja skrått for keeper. Gruner får 4 minutter i PP, men klarer aldri og skaper noe annet enn et skudd som går i stanga og ut. Gruner får en 2 minutter når det gjenstår 34 sekunder av perioden.

Sudd på mål i 2.periode:

Comet 10 – 14 Gruner

3.Periode

44:01 Mål 3-4 Gruner T. Skuterud (R. Olsen-Syversen)

46:43 Utvisning Gruner J. Holstad 2 minutter for Tripping

54:14 Utvisning Comet S. Rekstad For mange spillere på is

54:14 Utvisning Comet J. Nipe Utvisning for usportslig oppførsel

54:28 Mål 4-4 Comet H. Vaglen (M. Bjørsland)

54:45 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for sen takling

54:45 Gruner Timeout

58:30 Comet Timeout

Siste periode svinger begge veier, men igjen så øker Gruner ledelsen til 3-4 etter en styring. Comet får en dobbel utvisning etter at de hadde for mange spillere på is, Nipe var ikke enig i den avgjørelsen og sier det han mene til dommern som resulterte at han gikk i dusjen. 18 Sekunder i undertall så snapper Vaglen opp pucken og kommer alene mot keeper og utligner til 4-4. Like etterpå så får han en 2 minutter for sen takling som gjør at Comet må spille 3 mot 5 i nesten 4 minutter. Comet holder Gruner unna og klarer seg uten å få baklengs. Begge lag tar timeout etter hvert, men det skjer ikke så mye så kampen skal avgjøres på SD.