FØLG OSS:

Viktor Jörnevik klar for Comet

Comet og forwarden Viktor Jörnevik har i dag signert en kontrakt for sesongen 20/21. 29 åringen fra Karlskoga spilte juniorhockey i Mora. Etter flere sesonger i hockeyettan gikk turen videre til Norge og Nidaros under 17/18 sesongen. Under 18/19 sesongen spilte Victor for Narvik og gjorde hele 50 poeng på 32 kamper.

Martin Engebretsen i sport har følgende å si:
Det er gledelig å signere Victor, Jørnevik er en spiller med god erfaring og har bevist i Norge at han kan gjøre bra med poeng. Han har også en bra størrelse, og vi tror han kommer til å passe veldig godt inn i gruppen.

Viktor Jørnevik har følgende å si:
Veldig glad for å spille for Comet, håper det blir like bra som forrige sesong. Jeg har fått et veldig bra inntrykk av Comet som klubb. De har vært veldig profesjonelle med meg.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *