Endelig er vi på vinnersporet igjen!

04:05 Utvisning Furuset J. Wik 2 minutter for Interference

17:51 Utvisning Comet P. Karlsen-Wessel 2 minutter for Slashing

19:42 Mål 1-0 Comet H. Kopperud

Comet kommer fra tap i Haugesund mens Furuset kommer fra tap mot Lørenskog. Comet er favoritter i denne kampen og de går ut i 1 periode med intensitet. Furuset får kampens første utvisning, men Comet får ikke så mye skudd på mål og Furuset rir av det undertallet. Furuset har en stor sjanse får de kommer alene mot Lundsten, men Lundsten er god og tar den. Comet forsetter å presse på, men Furusets keeper tar det som kommer. Karlsen-Wessel får en 2 minutter for slashing, Furuset får bygget opp bra spill, men når Comet får tak i pucken når det gjennstår 10 sekunder av utvisning. Kan Kopperud ta den alene med keeeper og sett en lekent i krysset, 4 mot 5!

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 8 – 6 Furuset

26:59 Mål 2-0 Comet H. Vaglen (P. Karlsen-Wessel, D. Nygård)

38:43 Mål 3-0 Comet A. Høvik (H. Kopperud, G. Berling)

Comet med en 1-0 ledelse i 1 periode, de ønsker nok å øke ledelsen i denne perioden. Furuset er farlig på overganger og igjen kommer de alene med keeper, men her forstyrrer Plogås nok til at det ikke blir bra skudd og Lundsten tar den. Vaglen plukker opp pucken i Furuset sin sone, tar den med seg inn mot keeper, får drar av ett skudd som keeper gir retur på og Vaglen setter den, 2-0! Comet fortsetter å trykke på Furuset, men kommer ikke til så mye sjanser, men når Høvik fyrer av ett skudd som kommer retur fra keeper sitter den, 3-0! Furuset har hatt noe bra spill i Comets sone, men ikke noe som har vært farlig. Comet leder fortjent 3-0 etter 2 perioder.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 11 – 6 Furuset

40:27 Mål 3-1 Furuset D. Bogdziul (V. Nazarovs)

41:55 Mål 4-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

49:32 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minuter for Holding

52:59 Mål 5-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

53:52 Utvisning Furuset M. Opsahl 2 minutter for Hekting

55:16 Utvisning Comet O. Sydvold 2 minutter for Slashing

Furuset har hatt 2 gode sjanser i de 2 første periodene, men første skuddet dems i 3 periode sitter og de reduserer til 3-1. Like etterpå fanger Gintautas pucken rett foran Furuset sitt mål og får akkurat pirka den inn. Igjen er Furuset farlige på overganger, kommer alene mot Lundsten, men Lundsten er god 1 mot 1 og tar den. Comet klarer aldri å bygge opp noe bra spill i dette overtallet og Furuset rir det av. Gintautas får pucken fra Cizas i midtsonen, tar den med seg skrått for mål, fyrer av skuddet og det går rett i krysset! Ett nydelig skudd. Comet er nære ny skåring i overtall, men så får Comet en utvisning. Comet rir det greit av.