FØLG OSS:

Herman Plogås klar for Comet

Comet og den unge backen Herman Plogås har signert en avtale for 20/21 sesongen +21/22. Den store unggutten har hele sin karriere levert godt med poeng fra backplass for Vålerenga. Før denne sesongen gikk Plogås til Haugesund, hvor han denne sesongen har levert 2 poeng på 4 kamper. Herman har trent med Comet siden mandag, og er spillerklar mot Gjøvik i morgen. Herman vil kle seg i drakt nummer 33.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er gledelig å få signert Herman Plogås. Vi har lenge vært på utkikk etter en ung norsk back med mye potensiale. Det er noe vi mener Herman har. Herman er en stor back, som er bra med puck og som vi tror kan glede Halden publikummet.

Herman Plogås har følgende å si:
Det er veldig deilig at alt endelig er klart. Det har vært en lang prosess som hat tatt litt krefter. Nå har jeg trent med laget siden mandag, og det har vært veldig bra. Det har vært stor forskjell fra Haugesund rundt treninger med et mye høyere tempo. Comet er et lag med mye vilje, og som virkelig ønsker å utvikle seg hver dag.

Foto: Hans Petter Wille

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *