Høvik holder nullen!

1 Periode

03:16 Utvisning Tønsberg G. Runbjer 2 minutter for Kryss-Takling

15:38 Utvisning Tønsberg Z. Bodini Schmitt 10 minutter for Usportslig oppførsel

Comet tapte mot Furuset sist kamp og ønsker i stor grad å vise at det bor mer i dette laget enn det de har prestert hittil. Tønsberg får en utvisning etter litt over 3 minutter spilt. Comet får bygget opp spill i Tønsbergs sone, men får ikke helt de store sjansene. Comet har mye puck ut over i periode, men kommer ikke til veldig store sjanser. Tønsberg er gode til å stoppe Comet i fra å bygge opp spill, Tønsberg kommer på noen overganger, men klarer ikke å skape veldig farlige målsjanser. Tønsberg får en utvisning på 10 minutter for usportslig oppførsel fra Bodini, spill 5 mot 5. Periode tar slutt og sett over det hele skaper Comet mest, men ingen av lagene skaper veldig store sjanser.

Skuddstatistikk 1 periode:

Tønsberg 5 – 12 Comet

2 Periode

20:48 Utvisning Comet S. Hov Johnsen 2 minutter for Slashing

22:03 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Slashing

26:00 Mål 0-1 Comet H. Kopperud (J. Nipe)

26:03 Timeout Tønsberg

27:19 Mål 0-2 Comet H. Plogås (H. Holme, S. Westin)

28:21 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Interference

0-0 i første periode og ikke de største sjansene, men 48 sekunder ut i 2 periode får Tønsberg PP. Like etterpå får Comet enda en utvisning og det er spill 5 mot 3 i nesten 2 minutter. Comet er gode i undertall og Tønsberg klarer ikke å sette pucken i mål verken 3 mot 5 eller 4 mot 5. Når det har gått 6 minutter av 2 periode får Kopperud pucken midt i sona til Tønsberg, han har 2 backer foran seg, men fyrer av ett skudd. Kopperud setter inn kampens første skåring, 0-1 til Comet. Tønsberg ta en timeout etter skåringen, men det hjelper lite når Plogåas får pucken litt over minuttet senere. Han smeller inn kampen andre skåring, etter spill 6 mot 5 grunnet en avventende utvisning. Comet har nå en 2 måls ledelse. Gintautas får en litt tvilsom 2 minutter, men Comet er gode i undertall og de holder Tønsberg unna.

55:43 Utvisning Tønsberg Z. Bodini Schmitt 2 minutter for Slashing

59:12 Mål 0-3 Comet G. Berling (P. Gintautas, U. Cizas)

59:31 Utvisning Tønsberg H. Kvernberg 2 minutter for Slashing

59:43 Mål 0-4 Comet H. Vaglen (T. Skaarberg, H. Kopperud)

Comet med en 2 måls ledelse, men tidlig i 3 periode får Comet en utvisning, Comet er gode i undertall og rir det av seg. Både Comet og Tønsberg får ett par utvisninger med jevne mellomrom, men ingen av lagene klarer å sette pucken i mål. Gintautas finner Berling og Berling gjør som han skal og øker ledelsen til 3 mål. Det gjenstår under 1 minutt igjen og det ser ut til at Comet sikrer seg en kontrollert seier. Når et gjenstår 3 sekunder får Tønsberg utvisning og her øker Vaglen til 0-4 og Comet vinner kampen!