00:31 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Slashing

04:57 Mål 0-1 Comet H. Kopperud (G. Berling, T. Skaarberg)

12:20 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Slashing

12:39 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Roughing

13:35 Mål 2-1 Furuset P. Kaas (D. Bogziul, E. Sirum)

14:57 Mål 3-1 Furuset A. Bockelie (P. Kaas, T. Jordhøy)

16:59 Utvisning Furuset S. Johnsgård 2 minutter for Interference

Sist disse lagene møttes vant Comet i Halden Ishall. Comet starter kampen dårligst og får en 2 minutter etter 31 sekunder for slashing etter litt trykk på målet til Furuset. Kopperud blir spilt igjennom og setter den i mål, 1-0! Det er en dropp i Comets sone, Furuset vinner den så skjer det noe sånn at keeper stopper opp og når Furuset skyter og det blir en styring så går den i mål, 1-1. Comet får 2 utvisninger ganske kjapt etter hverandre og det er spill 5 mot 3. Comet klarer seg i nesten 1 minutt, men så klarer Furuset å sette den inn på en retur, 2-1 til Furuset. Det blir spill 4 mot 5 og her klarer Comet seg greit, men litt etter at de er blitt fulltallige så øker Furuset ledelsen til 3-1. Comet jakter redusering, men får ikke til så bra sjanser. Furuset får en 2 minutter og klarer ikke Comet å bruke sjansen. Comet best helt til Furuset gikk opp i 2-1 ledelse, her ifra var det jevnt og Furuset det beste laget egentlig.

Skuddstatistikk 1periode:

Furuset 7 – 11 Comet

25:32 Mål 3-2 Comet P. Karlsen-Wessel

32:42 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minutter for Kne-takling

35:24 Mål 3-3 Comet S. Rekstad (S. Westin)

38:06 Utvisning Furuset R. Hermonen 2 minutter for Slashing

Comet ligger under 3-1 og må ut i 2 periode å jakte mål. Karlsen-Wessel fyrer av ett skudd fra back posisjon, skuddet er lit i krysset og Comet har redusert, 3-2! Her ifra setter Comet tempo, noe som gjør at Furuset kommer på etterslengere, Sirum får en 2 minuter for kne-takling og Comet er gode i dette PP. De har mye gode sjanser, men får ikke satt de. Like eter at utvisningen er ferdig så har Rekstad pucken skrått for mål, fyrer av ett skudd som sniker seg inn, Comet har utlignet! Comet fortsetter å presse på og har ett helt annet tempo her enn i 1 periode. Hermonen får en 2 minutter for Slashing, men Comet klarer ikke å gå opp i ledelsen. Perioden ender 0-3 til Comet, en periode Comet er klart best, Furuset har bare 2 skudd i den perioden imens Comet har 29!

Skuddstatistikk 2 periode:

Furuset 2 – Comet 29!

41:52 Mål 4-3 Furuset M. Opsahl (D. Bogdziul)

44:20 Mål 5-3 Furuset J. Christoffersen (D. Bogdziul, T. Ravn)

48:03 Utvisning Furuset P. Kaas 2 minutter for Tripping

48:03 Utvisning Furuset P. Kaas 10 Minutter for Usportslig oppførsel

53:07 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minutter for Tripping

53:07 Utvisning Furuset E. Sirum 20 minutter for Usportslig oppførsel

59:30 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Tripping

Comet dominerte Furuset i 2 periode, men så er Comet, Comet og de slipper inn 2 mål på de første 5 minuttene.. Furuset pådrar seg først en utvisning der Kaas blir sendt i dusjen for usportslig oppførsel. 5 minutter senere blir også Sirum sendt i dusjen, men han får matchstraff for dårlig oppførsel. Ingen av de PP klarer Comet å sette den i mål, vi har ett sudd i stanga, men ikke noe mer enn det. Comet prøver, men får ikke pucken i mål. Comet gjennom fører 2 helt horrible perioder og Furuset vinner 5-3.