FØLG OSS:

Didrik Nøkleby Svendsen klar for Comet

Comet og Didrik Nøkleby Svendsen har blitt enige om en avtale ut sesongen. Den 25 år gamle forwarden kommer fra spill i Manglerud. Den 116 kilo store forwarden har spilt i GET-/Fjordkraft-ligaen de siste 9 årene og står med 249 seriekamper og 58 sluttspillkamper. Didrik har spilt 3 kamper for Comet tidligere, og leverte 3 poeng på de kampene.

Martin Engebretsen i sport har følgende å si:
Det er gledelig å få på plass Didrik, vi snakket med Didrik allerede i sommer før han valgte å gå til Manglerud. Utenfor isen er Didrik en veldig glad person, som vi tror kan spre masse glede til gruppen. På isen er det helt klart at han vil tilføre oss fysikk, med sin størrelse. Samtidig er Didrik bra på skøyter, dette med kombinasjonen av sin størrelse tror vi at han passer bra inn hos oss. Vi gleder oss til at lagspilleren Didrik Svendsen skal spille i grønt.

Didrik Nøkleby Svendsen har følgende å si:
Jeg gleder meg veldig til å ta på meg den grønne drakten, og forhåpentligvis få tilbake gleden med hockey igjen for en har vært borte en periode. Jeg kommer til Comet for å rykke opp. Jeg håper å tilføre laget kraft og power, både på og utenfor isen. Samtidig har jeg fått litt erfaring med meg fra Fjordkraftligaen. Jeg kommer ikke til å være noe magiker, men kommer til å jobbe knallhardt hver trening og kamp. Jeg gleder meg veldig til å spille for Comet og har hørt at det er stor interesse i byen, så dette blir kjempebra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *