08:16 Utvisning Lørenskog E. Hult 2 minutter for Delay of game

12:10 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Interference

12:59 Mål 0-1 Lørenskog E. Hult (S. Nielsen, E. Lavik)

13:06 Utvisning Lørenskog J. Opsahl 2 minutter for Interference

15:36 Utvisning Lørenskog N. Olsvik 5+ match for Takling til hode eller nakke

To av 3 lag som er tippa i toppen møtes i Halden ishall. 2 lag som har mye tempo seg og det vises ute på isen de første 10 minuttene. Lørenskog får kampens første utvisning, Comet som har slitt i PP i år klarer ikke å sette inn skåring her. Lørenskog nærmest skåring i starten, men Lundsten er god og tar det som kommer. Kopperud får en 2 minutter for interference, Lørenskog bygger opp spill før en spiller vender inn foran mål fra dødlinja. Hult får til slutt pirka den inn og 0-1 til Lørenskog. Rett etter skåringen får igjen Lørenskog utvisning og igjen skaper Comet lite og heller ingen skåring her. Kampen svaier begge veier. Olsvik får 5+ match etter en takling mot hode/ nakke på Comets nye spiller Linus Rosdahl. Comet har PP i 5 minutter! Heller ikke her blir det ikke skåring og Comet må gå i garderoben med en 1 måls tap i 1 periode. Comet spiller PP de første 36 sekundene av 2 periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 11 – 6 Lørenskog

2 Periode

21:30 Mål 1-1 Comet H. Kopperud (D. Nygård)

24:05 Utvisning Lørenskog 2 minutter for mange spillere på is

28:29 Utvisning Lørenskog J. Opsahl 2 minutter for Tripping

32:40 Mål 1-2 Lørenskog D. Aas-Larsen (V. Salsten)

35:04 Utvisning Lørenskog P. Dalen 2 minutter for Kne-takling

36:28 Mål 1-3 Lørenskog V. Salsten (E. Jensen, K. Berg)

38:16 Utvisning Comet P. Karlsen-Wessel 2 minutter for Høy-kølle

Comet ligger under 0-1 etter 1 periode. Tidlig i 2 periode fyrer Kopperud av ett skudd som treffer en Lørenskog spiller som blir liggende, Kopperud skyter på den returen og setter inn reduseringen, 1-1! Som i 1 periode får Lørenskog en del utvisninger og igjen er Comet dårlige i PP og skårer ikke på de 3 PP de har hele 2 periode! Comet sliter med å skape sjanser. Det er heller Lørenskog som går opp i ledelsen i PP. Salsten har pucken bak mål og bare sentrer til Aas-larsen som kan sette den bak Lundsten. Comet har som sagt PP, men det er heller Lørenskog som skårer i dette PP. Comet er passive og går ikke på Salsten som får gå og gå inn i sona, 1-3 står det nå. Lørenskog går opp i ledelsen i undertall. Når det gjenstår 1 minutt og 46 sekunder får Comet en utvisning og må spille i undertall i 16 sekunder i 3 periode.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 4 – 9 Lørenskog

3 Periode

48:07 Mål 1-4 Lørenskog P. Vaakanainen (V. Salsten, J. Opsahl)

48:35 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for høy-kølle

54:06 Mål 1-5 Lørenskog E. Lavik (S. Nielsen, E. Hult)

56:56 Utvisning Lørenskog M. Johansen 2 minutter for Slashing

56:56 Utvisning Lørenskog J. Martinsen 2 minutter for Holding

Comet ligger under 1-3 etter 2 periode. Comet må nå ut i tredje og jakte mål. Som vanlig spretter ikke pucken Comets vei og Vaakanainen får gå lenge og har god plass, han setter den kalt bak Lundsten. Comet sliter i øyeblikket og ingenting stemmer for hjemmelaget. Comet får ett undertall, men rir det av seg. Lørenskog viser at de er det bedre laget i kveld og setter inn sitt femte mål for kvelden med å spille ut Lundsten. Comet skaper sjanser, men det vil seg ikke. Lørenskog får en dobbel utvisning og Comet tar ut keeper for spill 6 mot 3! ikke her heller klarer Comet å putte pucken bak Nylen. Tung kveld for både spillere og folk rundt Comet. Ny sjanse til lørdag da Comet møter Lørenskog borte.