Vi vinner den såkalte toppkampen mot Ringerike!

01:42 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Hekting

10:48 Mål 1-0 Comet P. Gintautas (G. Berling, U. Cizas)

12:15 Mål 1-1 Ringerike J. Eriksson (K. Melin, P. Eriksson)

17:42 Mål 2-1 Comet G. Berling (D. Nygård, L. Rosdahl)

Comet som ikke har spilt kamper på 2 uker virker ganske gira på å gå ut i 1 periode og ta ledelsen tidlig. Comets nye spiller Didrik Svendsen pådrar seg en 2 minutter for hekting og er lite fornøyd med det. Comet er gode i dette undertallet og Ringerike kommer til lite sjanser. Cizas spiller Berling som har muligheten til å skyte, men velger å spille til Gintautas som kan sette den bak en ganske så utspilt Ringerike keeper 1-0 til hjemme laget! Like etterpå reduserer Ringerike, men den blir avblåst og ikke godkjent, men like etter der så sitter den. De spiller fint akkurat sånn Comet gjorde på kampens første mål. Herfra er Comet gode og stopper Ringerike i midtsonen og de må bare dumpe puck å jage. Rosdahl som måtte gå av etter 5 minutter sist kamp grunnet skade er endelig skadefri. Han er rolig med puck, gir den til Nygård som ser Beriling foran mål, Berling venter og setter den i kassa! Comet leder nå 2-1.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 14 – 11 Ringerike

21:43 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for Tripping

24:46 Utvisning Ringerike E. Fosse 2 minutter for Interference

27:06 Mål 3-1 Comet P. Gintautas (S. Westin, H. Plogås)

30:53 Mål 3-2 Ringerike J. Eriksson (K. Melin, K. Markstrøm)

31:49 Mål 3-3 Ringerike P. Ellefsen (M. Søderberg, N. Dalen)

38:07 Utvisning Comet 2 minutter for mange spillere på is

Comet leder 2-1 etter 1 periode og starter 2 periode med og få undertall. Ringerike klarer ikke å utnytte den sjansen og Comet rir av det undertallet. Ringerike får en 2 minutter for interference, men Comet får ikke noe veldig stor sjanser. Like etter at PP er ferdig så kommer Gintautas skrått for Ringerikes mål inn i sona og fyrer av, skuddet går inn og Comet leder nå 3-1 og har god kontroll på kampen. Som tidligere så slipper Comet seg ned defensivt og Ringerike putter 2 kjappe etter litt passivt forsvars spill fra Comet, 3-3. Comet skaper en del sjanser, men Ringerike kommer mer og mer inn i kampen. Comet pådrar seg en klønete 2 minutter for for mange spillere på is.

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 10 – 12 Ringerike

41:40 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Tripping

47:00 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Interference

51:15 Mål 4-3 Comet P. Gintautas (G. Berling, T. Skaarberg)

52:56 Utvisning Ringerike P. Ellefsen 5+ match for Kneeing

55:45 Utvisning Ringerike K. Bjørnstad 2 minutter for Delay of game

56:02 Mål 5-3 Comet O. Sydvold (G. Berling, P. Gintautas)

56:37 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Tripping

59:52 Mål 5-4 Ringerike M. Søderberg (K. Melin, D. Ryttar)

59:54 Mål 6-4 Comet U. Cizas

Comet starter perioden i undertall i 7 sekunder. Skaarberg pådrar seg en 2 minutter og her klarer ikke Ringerike å skape noe veldig farlig. Didrik Svendsen får en 2 minutter for interference, her klarer heller ikke Ringerike å skape noe og Comet er gode i undertall i kveld. Kampen svinger begge veier, men når Berling ser Gintautas så øker han Comets ledelse som han har gjort 2 ganger i kveld. Like etterpå får Ringerikes Petter Ellefsen 5+ Match for en stygg takling på U. Cizas. 1 minutt senere får igjen Ringerike utvisning og Comet skal spille 5 mot 3 når det gjenstår under 5 minutter av kampen. Comet spiller igjen rundt Ringerikes keeper og Sydvold øker ledelsen til 2 mål. 35 Sekunder senere får Comet en utvisning, Ringerike tar Timeout og tar keeper. Det er spill 5 mot 4 og når Ringerike blir fulltallig er det spill 6 mot 4. Comet har store sjanser for å øke ledelsen til 6-4, men Kopperud treffer stanga fra egen sone! Det er heller Ringerike som reduserer til 4-5 når det gjenstår 8 sekunder igjen av kampen og det virker som kampen er avgjort, men i droppen i midtsirkelen så får Cizas slått den inn i Ringerikes sone og pucken bare seiler inn i det åpne buret! 6-4!