01:45 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for kryss-takling

03:18 Mål 0-1 Gjøvik D. Stensrud (N. Sundfors)

05:52 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Hekting

09:16 Utvisning Gjøvik L. Viitanen 2 minutter for holding av kølle

12:06 Mål 1-2 Comet S. Thorbjørnsen (H. Kopperud)

13:10 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for hekting

13:10 Utvisning Comet G. Berling 10 minutter for usportslig oppførsel

13:17 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for forsinkelse av spill

Comet starter kampen med en utvisning og her er Gjøvik farlige og setter inn kampen første skåring før det har gått 5 minutter av kampen. Ikke lenge etterpå øker faktisk Gjøvik ledelsen og det er Stensrud som har satt Gjøviks 2 mål i starten av kampen. 33 sekunder senere blir Gjøvik tildelt straffeslag, men skuddet går utenfor mål. Like etterpå får Nipe en 2 minutter og her forsvarer Comet seg bra. Comet får ett PP, men klarer ikke å utnytte denne muligheten. Thorbjørnsen får pucken i slottet og limer den i krysset, han setter sitt første Comet mål i sin første kamp! Comet får en dobbel utvisning etter at Nygård får en 2 minutter for hekting og Berling får en 10 minutter for usportslig oppførsel etter at han skøt vekk pucken. 7 sekunder senere får Comet igjen en utvisning og det blir spill 3 mot 5. Her er Comet gode og Gjøvik har nesten ingen sjanser. Perioden ender 2-1 til Gjøvik.

Skuddstatistikk 1periode:

Comet 8 – 13 Gjøvik.

21:52 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 for holding

23:06 Mål 1-3 Gjøvik S. Olsen

24:36 Mål 2-3 Comet P. Gintautas (H. Vaglen, L. Rosdahl)

27:54 Utvisning Gjøvik Ø. Moen-saga 2 minutter for hand over pucken

30:18 Straffeslag Gjøvik, ikke mål.

33:57 Utvisning Comet S. Johnsen 2 minutter for Tripping

35:24 Utvisning Gjøvik D. Stensrud 2 minutter for Interference

35:54 Mål 3-3 Comet P. Gintautas (G. Berling)

36:21 Mål 4-3 Comet G. Berling (P. Gintautas)

Comet starter igjen perioden med en utvisning og igjen skårer Gjøvik. Like etterpå skårer Gintautas og Comet reduserer til 2-3. Comet får ett PP, men skårer ikke her. Ikke så lege etter at PP er ferdig blir igjen Gjøvik tildelt straffeslag, Gjøvik spilleren prøver å dra Høvik feil vei, men Høvik tar den! Gjøvik får en 2 minutter og her kommer Berling og Gintautas 2 mot 1, Berling sender ett flippas til Gintautas som tar slagskudd på direkten utligner til 3-3. Under minuttet senere er det igjen Gintautas og Berling som kommer 2 mot 1, her er det Gintautas som er servitøren og Berling som setter den i mål 4-3!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 10 – 25 Gjøvik

42:14 Utvisning Gjøvik R. Sakshaug 2 minutter for Tripping

43:54 Utvisning Gjøvik E. Engjom 2 minutter for Tripping

51:34 Mål 5-3 Comet G. Berling på straffeslag

58:27 Mål 5-4 Gjøvik R. Rakell (L. Viitanen, N Sundfors)

Comet gjorde en bra 2 periode og får ett PP etter drøyt 2 minutter spilt, 1 minutt og 40 sekunder senere får igjen Gjøvik en utvisning og det blir spill 5 mot 3 i 20 sekunder. Comet får ikke økt ledelsen sin i disse PP. Comet blir tildelt straffeslag og Berling er sikker som banken og øker ledelsen med 2 mål. Når det gjenstår 1 minutt og 33 sekunder igjen reduserer Gjøvik, de tar keeper på slutten, men klarer ikke å redusere. Comet tar alle poengene!