08:23 Mål 0-1 Nidaros E. Dahlin (A. Dahl)

11:31 Mål 0-2 Nidaros T. Fagerli (M. Valen, H. Ratejczak)

13:56 Mål 0-3 Nidaros M. Valen (M. Kristoffersen)

17:38 Utvisning Nidaros E. Sæteraas 2 minutter for Kryss-takling

18:13 Utvisning Nidaros O. Larssen 2 minutter for Late hit

Comet gjør som kampen i går og starter kampen bra, men litt imot spillets gang skårer Dahlin for Nidaros. Kampen begynner å jevne seg mer og igjen skårer Nidaros 0-2. Comet med ikke så veldig bra sjanser klarer og holde bra puck, men får ikke etablert noe spill i Nidaros sin sone eller får skapt sjanser. I stedene er det Nidaros som øker ledelsen til 0-3. Det ser blytungt ut for Comet, men når vi får powerplay og 21 sekunder senere får Nidaros igjen en utvisning og det blir spill 5 mot 3. Igjen som i går er Comet svake i overtall og skyter på Nidaros spillere som kaster seg foran puck. Det ender 0-3 til Nidaros denne perioden og Comet starter perioden i overtall i 14 sekunder.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 15 – 8 Nidaros

2 Periode

28:08 Mål 1-3 Comet S. Rekstad (H. Holme, L. Rosdahl)

29:01 Utvisning Comet S. Hov Johnsen 2 minutter for Holding the stick

35:29 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Roughing

35:29 Utvisning Nidaros A. Jonassen 2 minutter for Roughing

35:29 Utvisning Nidaros A. Jonassen 2 minutter for usportslig oppførsel

37:17 Mål 2-3 Comet H. Kopperud (S. Rekstad)

39:00 Mål 3-3 Comet H. Kopperud (D. Nygård)

Comet ligger under med 3 mål etter første periode og må jakte mål, de er fram på ett par ganger, men Nidaros har noen farlige sjanser de også. Nidaros får en avventende utvisning og Comet tar keeper, i spill 6 mot 5 setter Rekstad inn Comets første mål! Minuttet senere får Comet en 2 minutter, men Comet er gode og holder unna. Det blir en dobbel utvisning etter litt gruff mellom Cizas og Jonassen, når det gjenstår nesten 10 sekunder setter Kopperud inn reduseringen, 2-3! 1 minutt og 43 sekunder senere setter Kopperud inn sitt andre for kampen og Comet har utlignet til 3-3!

57:16 Mål 5-3 Comet H. Kopperud

Comet har utlignet til 3-3 etter 2 periode og de bare kjører på. Larssen får en 2 minutter og her skaper ikke Comet så mye, ikke så lenge etter at utvisningen er ferdig klarer Nygård og få lagt pucken ut i slottet, der står skaarberg og smeller til med engang, pucken går opp i nettaket og Comet har tatt ledelsen for første gang i dag! Samme man får en minutter for slashing, nesten 20 sekunder senere står keeperen til Nidaros langt ute og setter inn en takling på Cizas som resulterer til en 2 minutter. Ikke så lenge etterpå så får Nipe en 2 minutter for interference noe som han er ganske uenig i… Det blir spill 3 mot 4 i 10 sekunder, her forsvarer Comet seg godt og begge utvisningene renner ut. Høvik drar med seg pucken inn i Nidaros sin sone og kommer nesten helt alene, men blir tatt av Bråten, Bråten får en 2 minutter når det gjenstår under 4 minutter igjen. Nesten minuttet senere så gjør Kopperud akkurat som han har gjort 2 ganger tidligere i dag, han setter inn sitt 3 for dagen!