05:02 Utvisning Nidaros J. Hofstad 2 minutter for late hit.

08:21 Mål 1-0 Comet U. Cizas (H. Kopperud)

13:34 Mål 2-0 Comet S. Hov Johnsen (U. Cizas, L. Rosdahl)

13:34 Timeout Nidaros.

14:18 Mål 3-0 Comet S. Rekstad (M. Bjørsland)

16:58 Mål 3-1 Nidaros O. Larssen.

20:00 Utvisning Nidaros M. Jonassen 2 minutter for Tripping.

Comet starter kampen bra og får powerplay etter 5 minutter, vi skaper ikke så mange sjanser og Nidaros rir greit av det undertallet. På tiden 08:21 drar Kopperud seg inn foran Nidaros sitt mål, men blir stoppet. Akkurat før han blir stoppet får han gitt pucken til Cizas som setter inn kampens første skåring! Comet fortsetter å presse på for en skåring til, men Nidaros har noen brukbare sjanser. Hov Johnsen kriger om pucken i Nidaros sin droppsone, han snur seg og rapper av ett skudd som keeper ikke ser og setter inn sitt første mål for sesongen! Nidaros tar Timeout, men ikke minuttet senere får Rekstad pucken fra Bjørsland og prøver på en dragning imellom beina, han får pucken på backhand og klarer akkurat å sette den over skuldra til Strøm, 3-0 til Comet! Nidaros reduserer bare noen minutter senere. Nidaros er frampå noen ganger, men det er Comet som er best denne periode. På slutten av perioden får Nidaros en 2 minutter for Tripping og Comet starter 2 periode i spill 5 mot 4.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 10 – 10 Nidaros

24:31 Utvisning Nidaros for mange spillere på is.

29:09 Utvisning Nidaros O. Matheson 2 minutter for Slashing

29:26 Utvisning Nidaros A. Mandal 2 minutter for Tripping

31:42 Mål 3-2 Nidaros S. Skålvoll (A. Mandal)

32:48 Utvisning Nidaros M. valen 2 minutter for Tripping

37:41 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Kryss-takling

37:45 Mål 3-3 Nidaros D. Hofstad (A. Jonassen, E. Dahlin)

Comet starter periode i spill 5 mot 4, men får ingen store sjanser. Nidaros tar mer og mer over. Nidaros får 2 utvisninger rett etter hverandre og det blir spill 5 mot 3, men Comet skaper ingen ting. Like etter begge utvisninger ferdig klarer Nidaros å snike inn en puck bak Høvik. Nidaros styrer mye av kampen nå, men Comet får igjen en sjanse i powerplay og igjen klarer ikke Comet å skape sjanser. Comet får en 2 minutter i offensiv sone og det går 4 sekunder før Nidaros setter den i overtall, 3-3 og det er match igjen!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 15 – 11 Nidaros

47:23 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for Roughing

47:50 Mål 3-4 Nidaros A. Dahl (E. Sæteraas, D. Hofstad)

57:58 Timeout Comet

58:36 Mål 4-4 Comet O. Sydvold (L. Rosdahl, H. Kopperud)

Comet hadde en 3 måls ledelse, men det har Nidaros tatt igjen. Ting blir ikke bedre når Bjørsland får en 2 minutter og Nidaros tar ledelsen for første gang i kampen. Nidaros er flere ganger frem på og Comet skaper noen bruk bare sjanser. Når det gjenstår 2 minutter igjen, tar Comet Timeout og tar keeper. Det går 38 sekunder før Sydvold setter pucken rett i mål fra blå! Kampen går til SD.

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 12 – 8 Nidaros

Sudden death

61:17 Mål 5-4 Comet J. Nipe (H. Vaglen, O. Sydvold)

Comet tar ansvar fra start i SD, når Nipe får pucken fra Vaglen og drar seg inn i slottet setter inn han seiers målet!