00:34 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for Hekting

05:08 Mål 2-0 Comet H. Kopperud (D. Svendsen)

05:45 Mål 3-0 Comet G. Berling (S. Rekstad)

06:51 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minutter for Roughing

07:01 Mål 4-0 Comet H. Kopperud (S. Rekstad)

15:44 Utvisning Furuset K. Wold 2 minutter for tripping

15:53 Mål 4-1 Furuset V. Nazarovs (D. Bogdziul, M. Opsahl)

17:06 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Holding

19:30 Utvisning Comet M. Brandsdal 2 minutter for Slashing

Comet starter kampen med en tidlig utvisning, her er det Comet som har mest puck og Furuset klarer ikke å utnytte det overtallet. 6 sekunder etter at Comet har blitt fulltallig snapper Thorbjørnsen opp en puck fra en Furuset back foran mål, han snur seg og setter kampens første mål, 1-0! Ikke lenge etterpå får Kopperud pucken på blå av Svendsen som drar seg inn i slottet og setter pucken bak Furusets keeper, 2-0! 37 Sekunder senere er det fint spill mellom Berling og Rekstad, Berling setter pucken bak Aven som er sjanseløs. Furuset får en 2 minutter og har tar det 10 sekunder før Kopperud setter inn en retur, 4-0 før det har gått 10 minutter av kampen! Furuset får enda en 2minutter og her vinner de droppen og konterer med 2 mot 1, Furuset reduserer med en mann mindre, 4-1. På slutten av perioden får først Vaglen en 2 minutter, Comet holder unna, men 30 sekunder før slutt får vi enda en 2 minutter og vi starter i spill 4 mot 5 i 2 periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 11 – 10 Furuset

21:39 Utvisning Comet P. Karlsen-Wessel 2 minutter for Holding

22:53 Mål 5-1 Comet U. Cizas (H. Vaglen, H. Plogås)

39:15 Mål 8-1 Comet H. Plogås

Comet starter 2 periode i spill 4 mot 5, Comet holder unna og rir det undertallet av. På tiden 21:39 får Comet en utvisning, litt over minuttet senere skåre Cizas i undertall og Comet øker ledelsen til 5-1. Comet får igjen en 2 minutter, Furuset er mer farlige på mål i 2 periode, men får ikke noe ut av det overtallet. Det er heller Comet igjen som skårer i undertall når Rekstad fanger pucken på blå og kommer nesten alene mot Furuset sin keeper. Svendsen får sin første skåring i kveld og legger på til 7-1. I løpet av drøyt 4 minutter blir det 3 utvisninger, det blir ingen skåringer i de 2 første powerplayene, men i siste PP til Furuset skårer igjen Comet etter en svak prestasjon fra Furuset sin keeper, 8-1 står det nå med 1 periode igjen!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 10 – 14 Furuset

41:27 Utvisning Furuset E. Sirum 5+20 for Takling mot hode/nakke

42:20 Mål 9-1 Comet O. Sydvold (H. Kopperud, U. Cizas)

49:24 Mål 10-1 Comet S. Rekstad (T. Skaarberg, O. Sydvold)

50:55 Mål 11-1 Comet P. Gintautas (U. Cizas, H. Vaglen)

59:11 Mål 12-1 Comet S. Rekstad (H. Kopperud, P. Karlsen-Wessel)

Tidlig i perioden blir Furusets spiller Sirum sendt i dusjen etter en stygg takling. Comet spiller nå 5 minutter i overtall. Sydvold setter inn sitt første for kvelden i overtall. Comet styrer mesteparten av spillet nå og Rekstad setter inn sitt 2 mål for kvelden, 10-1 nå! Gintautas har skutt mye i kveld, men har ikke fått noen inn i kassa. Cizas skyter på mål og det blir en retur, der er Gintautas og setter inn sitt første, 11-1! Når det gjenstår 49 sekunder, setter Rekstad inn sitt 3 mål for dagen og sitt første hat-trick i Comet drakta!