FØLG OSS:

Ny informasjon fra styret.

Vi ser på sosiale medier at informasjonen som er gitt tirsdag 23/3-2021 blir sett på som misvisende og mangelfull. Derfor denne tilleggsinformasjon: Når det gjelder oppgradering av lovverket er det noe som vi er pålagt av idrettskretsen og idrettsforbundet, så på et årsmøte vil dette være en proformasak. Når det gjelder medlemsregister så vil IHK Comet Halden og IHK Comet Halden Elite ha felles medlemsregister frem til IHK Comet Elite sitt årsmøte, etter dette er også IHK Comet Elite som selvstendig idrettslag pålagt og bygge eget medlemsregister av idrettskretsen og idrettsforbundet. Alt skal gjennomføres for å oppfylle kravene i henhold til Norges Idrettsforbunds lover. Halden 25.03.2021 Jens Myren, styreleder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *