FØLG OSS:

4 år på Vaglen

Haldenseren Håkon Vaglen har signert en 4 års kontrakt med Comet, og skal spille for Comet frem til 2024/2025 sesongen. Den raske forwarden kom til Comet under 17/18 sesong fra Vålerenga. Under tiden sin i Comet har han gjort 84 poeng på 118 kamper.

Håkon Vaglen om signeringen:
Jeg signerer langtidskontrakt, fordi jeg har et brennende ønske om å rykke opp. Nå kommer det et generasjonsskifte, jeg ønsker å være en markant og tydelig leder i dette skiftet. Jeg skal sette standarden nå, og jobbe på. Neste sesong blir nok litt gjenoppbygging og det er viktig med kontinuitet nå, det er derfor jeg signerer lenger. Det er også morsomt å signere lengre, det er har ikke vært så mange av disse kontraktene i Comet eller norsk hockey generelt.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Veldig morsomt når lokale signerer langtidskontrakter. Håkon har vist god utvikling de siste årene, og er en spiller som kjører på. En veldig seriøs og hardtarbeidende type. Jeg ser at Håkon kan bli en naturlig leder i laget og en bidragsyter med seriøsitet og profesjonalitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *