FØLG OSS:

3 år på Kopperud

Haldenseren Herman Benjo Kopperud har signert en 3 årsavtale med Comet, og skal spille for Comet i første omgang frem til 23/24 sesongen. Kopperud kom til Comet for to sesonger siden, han har på den tiden gjort 99 poeng på 63 kamper.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er utrolig positivt å signere 3 år med Herman. En lokal gutt som har levert på høyt nivå de to sesongene han nå har vært her. Herman er en allrounder som passer inn i alle faser av spillet. Han har også bevist at han er en tydelig leder og jeg ser for meg at han bare fortsetter å vise dette i årene fremover. Vi har hatt en åpen og ærlig dialog hele veien, dette har bare bevist at våre visjoner passer utrolig godt overens. Jeg tror begge parter har veldig tro på veien klubben skal gå videre, så nå er det bare å bevise det i praksis. Med nok en langtidssignering har vi et meget godt fundament i fremtiden.

Herman Kopperud har følgende å si om signeringen:
Det føles godt å signere for de neste 3 årene for moderklubben min. Det har vært kontakt fra Fjordkraft-ligaen, og som hockeyspiller vil man alltid spille på best mulig nivå. Jeg og Martin har hatt en god kommunikasjon hele veien. Totalpakken jeg får i Comet, med mulighet for å kjempe om opprykk med moderklubben og skolegang ved Høgskolen i Østfold er det beste for meg nå. Nå skal jeg legge ned bra innsats i sommer, sammen med resten av laget. Jeg kom tilbake til Comet for å rykke opp, men begge mulighetene har blitt fratatt grunnet Covid-19. Revansjen for å lykkes med Comet er stor, og jeg gleder meg stort til årene som kommer. Nå skal jeg være en sterk leder i gruppen og være med på å bygge opp klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *