FØLG OSS:

Gintautas har signert 2 års kontrakt

Litaueren Paulius Gintautas har signert en ny avtale med Comet, for de neste 2 sesongene. Gintautas kom til Comet under 14/15 sesongen, og ble raskt en publikumsyndling. Siden den tid har den litauiske landslagsspilleren spilt 211 kamper og gjort 249 poeng fordelt på 144 mål og 105 assist.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Paulius er en viktig offensiv brikke å få med videre. Han har levert bra med poeng sesong etter sesong og er en motorisk målscorer. Samtidig som de offensive kvalitetene stadig utvikles videre har han også tatt steg i den defensive delen av spillet. Blir spennende å se denne utviklingen fortsette de to neste sesongene.

Paulius Gintautas har følgende å si:
Det føles veldig godt å signere for Comet og spille i grønt de neste sesongene. Nå håper jeg vi får et bra lag og mulig for å spille kvalifikasjon, en mulighet som har blitt fratatt oss de siste sesongene. Jeg vil hjelpe laget så mye som mulig, for å komme til Fjordkraft-ligen. Samtidig er det en scoringsrekord som jeg nærmer meg, selvsagt hadde det vært morsomt å slå den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *