FØLG OSS:

Pabi Janneh klar for Comet

Comet har signert en 1 års avtale med den svenske backen Pabi Janneh. Janneh kommer fra spill i svenske Hanhals i hockeyettan, hvor han forrige sesong gjorde 4 poeng på 26 kamper. Janneh er 176 cm høy og veier 84 kg. 22 åringen har spilt hele sin karriere i Sverige og har 131 kamper på seniornivå fordelt på 123 i Hockeyettan og 8 i Div2.

Martin Engebretsen om signeringen:
Pabi er en spiller vi håper kan bidra med stabiliteten i spillet vårt. Av det vi har sett av han er han bra på skøyter, solid i spillet sitt og et bra første pass. I samtaler med han merkes det godt at han gleder seg til å komme til Halden og Comet, han er veldig villig til å utvikle seg og motivert for å legge ned jobben under sommeren og kommende vinter.

Pabi Janneh om signeringen:
Jeg ser frem mot og få komme til Halden og Comet. Jeg er en to-veisback som spiller enkelt og vil slå bra førstepass. Mine styrker som hockeyspiller er spilleforståelsen og spill med puck. Jeg og Martin hadde en god samtale, hvor han fortalte om prosjektet som Comet har startet på og mål klubben har for meg var det en selvfølge å være med på dette. Jeg har også snakket med Westin og Rekstad, de hadde bare positive ting og si om klubben. Personlig vil jeg denne sesongen få i gang mitt offensive spill, og forbedre meg over hele isen. Selvsagt ønsker jeg å rykke opp med Comet, det er et mål vi har til felles alle sammen. Jeg ser fram til å komme til Halden og er spent på eventyret som venter. Håpes også at restriksjonene slipper, slik at det kommer mange mennesker på tribunen.

Foto: Christian Wahlgren, pucksnack.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *