FØLG OSS:

Rekstad har signert for de neste 2 årene.

Den norske forwarden Sander Rekstad har signert en ny kontrakt med Comet for de to neste sesongene. Rekstad kom til Comet før 19/20 sesongen og har levert 49 poeng på 64 kamper for de grønne. 22 åringen startet sin karriere i Sparta og gjorde sine saker bra på junior nivå, dette førte til at han som 16 år tok turen over til Sverige og spill for Växjö Lakers HC. Etter 3 sesonger i Sverige gikk turen tilbake til Norge og Stjernen hvor han fikk 20 kamper for A-laget.

Sander Rekstad om signeringen:
Jeg er glad for å signere to år, Comet er en veldig fin klubb og jeg trives godt her. Føler jeg har mer å bevise, jeg skal en enda større rolle de to neste årene og utvikle meg videre. Føler det bor mye hockey i meg, og dette skal jeg bevise Halden publikummet. Nå skal legge ned mye innsats i sommer, og være klar når vi går på is i august.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er fint å få med gladgutten Sander Rekstad videre. En ung og ekstremt lovende spiller, med et potensiale som kan utnyttes enda bedre. Vi håper og tror Sander kan utvikle seg til å bli en viktig spiller for oss i årene fremover. Han er også en gledesspreder som byr på seg selv, og det er viktig. Han Hadde en litt trå start på sesongen, men beviste mye etter jul når han ble satt opp i rekkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *