FØLG OSS:

Skaarberg har signert!

Tobias Skaarberg har signert en kontrakt for de to neste sesongene. 30 åringen fra Sarpsborg har spilt 6 sesonger for Comet tidligere. Forrige sesong leverte Skaarberg 13 poeng på 24 kamper.  Totalt har Skaarberg spilt 276 kamper i Fjordkraft-ligaen og 336 kamper på 1. divisjon.

Tobias Skaarberg om signeringen:
Det er fint å signere to år med klubben. Vi er i et generasjonsskifte nå, og det blir spennende å være med videre. Jeg tror klubben har valgt en riktig vei nå, så skal jeg bidra med min erfaring og rutine. Kroppen er fin, og jeg er motivert for flere år. Hockey er en livsstil og jeg kan ikke vente nok til august. Gleder meg til å gå på is, vi skal slå kraftig tilbake.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Først og fremst er det viktig for oss at flere spillere nå skriver kontrakter lengre enn 1 år. For å skape den kontinuiteten vi ønsker er vi helt avhengige av en stabil og solid stamme. Tobias er en spiller det er viktig å få med videre, han er seriøs i alt han foretar seg, stiller krav og har opparbeidet seg en god erfaring etter hvert. Har aldri vært bedre trent enn etter fylte 30 år og det er en egenskap og en kultur vi ønsker at flere i gruppa tar til seg. På isen er han stabil og leverer sjelden en svak kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *