FØLG OSS:

Andreas Laschitza er klar for Comet!

Comet og 19 år gamle Andreas Laschitza har blitt enige om en et års kontrakt. Strømstadgutten startet sin karriere i Lions. Før 17/18 sesongen gikk Andreas til Frölunda. Der ble det 3 sesonger med spill for J18 og J20 på hockeygymnas. Under 18/19 sesongen vant han SM-gull j18 med Frölunda, som lagets kaptein. Forrige sesong ble det spill for Västerås j20 og 3 kamper for Surahammars. Laschitza er 187 cm høy og veier 91 kg.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Gledelig å endelig få signert Andreas, en prosess som har tatt litt tid. Prosessen startet i januar, men det ble vanskelig pga Covid-19 på dette tidspunktet. I Andreas får vi en stor og offensiv righter som er godt skolert gjennom Frölunda. En spiller mye fart, og som er fysisk noe vi tror kommer til å passe godt inn i Comet. At han i tillegg går som norsk, er bare en bonus.

Andreas Laschitza har følgende å si:
Jeg er en offensiv spiller, som er stor og sterk med et bra skudd. Jeg liker å spille med mye fart og fysisk spill, egentlig ganske all-round. Jeg valgte Comet, først og fremst fordi det virker som at klubben har noe bra på gang. Samtidig er Comet et lag som skal ha mye puck, noe som passer meg bra. Målet for sesongen må være å rykke opp, enkelt og greit. Personlig håper jeg å bidra med mål og hardt jobb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *