FØLG OSS:

Keeperduoen er komplett

Jesper Ekeberg har signert en 1+1 kontrakt med Comet. Den svenske keeperen, som nå går som norsk har spilt de siste 8 årene i Norge for Kongsvinger og Grüner. 4 av sesongene i GET/Fjordkraft-ligaen og 4 i 1. divisjon.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er deilig å endelig signere Jesper, etter en lang tid med samtaler. Jesper er en rutinert keeper og god keeper, det har han visst mot Comet ved flere anledninger. Jesper har også vært med på opprykk ved to anledninger. Jeg er overbevist om at keeperduoen Ekeberg/Høvik vil løfte laget til nye høyder den neste sesongen.

Jesper Ekeberg har følgende å si:
Jeg signerer 1+1 med Comet, for at jeg tror på den satsningen som pågår og jeg har alltid sett Halden som en bra hockeyby. Jeg skulle beskrive meg selv som en litt mindre målvakt, som har min styrke ved at jag har en rask reaksjon og bra fotarbeid. Dette gjør at jeg kan spille aggressivt mot motstanderen. Jeg håper å ligge i toppen av målvaktsligan og målet med sesongen er å bidra med stabilitet/trygghet for å hjelpe laget på veien mot Fjordkraftligan. Jeg gleder meg til å få representere Comet till høsten og forhåpentligvis kan vi spille foran litt publik når serien drar i gang. Vi ses i ishallen!

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *