FØLG OSS:

Nøkleby Svendsen har signert

Didrik Nøkleby Svendsen signerte i dag en et års kontrakt med Comet. Sarpingen kom til Comet i desember, og gjorde 4 poeng på 6 kamper han fikk. Den store forwarden med 307 kamper i GET- og Fjordkraft-ligaen har spilt i Sparta hele sitt liv, med unntak av forrige sesong da han var innom Manglerud før han avsluttet sesongen i Comet.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Didrik kommer med rutine og erfaring fra toppnivå i Norge. Han er en spiller som motstanderne hater å møte, med sin enorme fysikk. Han har også vist seg å være en god spillende spiller for Comet, og det håper vi han fortsetter å dyrke videre på. Det blir spennende å se Didrik en hel sesong i grønt.

Didrik Svendsen har følgende å si:
Veldig fornøyd med og signert en ny kontrakt, jeg vet det er stor interesse her og første kampen med tilskuere igjen kan ikke komme fort nok. Målsetningen er enkel vi skal rykke opp til Fjordkraftligaen så enkelt, men samtidig så vanskelig er det. Målet er også å bli en leder i laget, kanskje få en bokstav på brystet også. Det er noe jeg skal jobbe imot, for vil si jeg er en ledertype som kan bidra sterkt både på og utenfor isen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *