FØLG OSS:

Tobias Skaarberg sykler Trondheim-Asker til inntekt for Hockey for Livet!

Comet har stolte tradisjoner for å stille opp for Hockey For Livet, både i form av at spillere har syklet Trondheim-Oslo og at det har blitt gjennomført bamsekamp. Bamsene har blitt levert til Kalnes i ettertid.

Denne helgen sykler Tobias Skaarberg Trondheim-Asker til inntekt for nettopp denne organisasjonen. Tidligere har Geir Karrestad syklet Trondheim-Oslo 5 ganger (Brutt 1 gang), også Henrik Holme prøvde seg i fjor. Fredrik Olsson har i flere år stilt opp med følge(bo)bil, sammen med Per-Egil Karrestad.

Vi har tatt en prat med Tobias Skaarberg før helgen:
Nå har jeg syklet mye de siste månedene, og har lagt ned 150-160 mil siden slutten av mars. Vi startet opp fredag ettermiddag har som mål å ankomme Askerhallen i 21 tiden lørdag. Vi krysser fingrene for at alt klaffer med vær og andre ting. Det blir 60 tunge mil, vi er 6 stk som skal sykle helt fra Trondheim så kommer det til flere underveis. Jeg gjør dette for å støtte opp om en god sak. I år blir pengene delt på 4; Sykehusklovnene, Vi bygger for Mads, Timmy og Lykkes fond og Barnekreftforeningen. Håper så mange som mulig støtter opp denne gode saken, og at Comet-supporterne bidrar.

Man kan støtte sykkelturen ved å vippse til 19314

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *