FØLG OSS:

Fredrik Glader er Comets nye hovedtrener

Comet og svenske Fredrik Glader er enige om en 1+1 kontrakt. 43 åringen startet sin trenerkarriere for svenske Sunderby SK under 05/06 sesongen. Etter dette ble det flere sesonger som hovedtrener i HockeyEttan før turen gikk over til damehockey. Under 17/18 og 18/19 sesongen vant han SDHL med Luleå. De to siste sesongene har Fredrik jobbet som sportssjef i HockeyAllsvenskan for MoDo Hockey.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Endelig er signeringen av hovedtrener på plass. Jeg tror og håper at vi får på plass en trener nå med en kultur og mentalitet som vi har vært på utkikk etter i Comet. Han er vane med å vinne, men har også vist et sterkt hode i motgang. Fredrik kommer med erfaring fra høyere nivå så han vet også hva som kreves for å ta steg. Som Luleå gutt er han oppvokst med hockey som innebærer mye kapasitet, stor fart, mye skøytegåing og offensiv og aggressiv hockey. Vi gleder oss til å få Fredrik hit til Halden og starte arbeidet for kommende sesong.

Fredrik Glader har følgende å si:
Det er veldig morsomt å få muligheten til å få jobbe med Comet den kommende sesong. Jeg er en trener som elsker utfordringer og jobber med delaktighet. Vil at ledere og spillere  rundt meg skal være med og bidra til framgangen sammen. Vi kommer til å være et lag som jobber hardt på treninger, som man vil at det skal være i kampene. Spillere og ledere skal ha høye krav til hverandre, når vi trener så gjør vi det 100% og lar ingen ting være igjen. Det er alltid vanskelig å si akkurat hvordan vi skal spille neste sesong. Det blir en vurdering etter å ha sett laget og spillermateriell. Jeg har en grund i hvordan jeg vil at vi skal spille, så kan det blir små justeringer selvsagt. Men vi skal jobbe etter å spille hockey i ett høyt tempo med mye puck.

Det finnes alltid motstandere som vil gjøre det samme, og da skal vi finne, men måte å for å vinne kampene på. Mitt mål som trener har alltid vært å vinne, og det føles det ut som at Comet har forutsetningene til. Jeg som trener skal ikke sette målsetningene, dette er noe vi i laget skal gjøre sammen. Men vi skal spille en lang sesong. Akkurat det at Comet vil opp som forrenning og det finnes grunnsteiner gjorde valget ganske så enkelt. Jeg ser frem til å starte opp sesongen, oppleve atmosfæren med fansen og sponsorene på plass i Halden ishall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *