FØLG OSS:

Christian Hägg er klar for Comet!

Den svenske forwarden Christian Hägg er klar for Comet. Christian spilte forrige sesong for Almtuna, hvor det ble 6 poeng på 24 kamper i HockeyAllsvenskaen. Han var også lånt ut til Wings HC Arlanda hvor det ble 10 poeng på 12 kamper. Christian har de siste sesongene spilt i HockeyAllsvenskaen (73 kamper og 10 poeng) og HockeyEttan (240 kamper og 188 poeng). Christian Hägg blir også Byens Hockeyspiller!

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det å få på plass Christian er en viktig brikke for lagets offensive kvaliteter. En meget dyktig toveisspiller med mye fart og bredde i spillet sitt. Han har erfaring fra HockeyAllsvenskan som er gull verdt for oss som lag.
Vil også takke Byens Hockeyspiller og alle supportere for all innsatsen de har lagt ned for å gjøre denne signeringen mulig. Kjempe bra at byen vil bidra med midler så spillere som Christian er aktuelle for oss!

Christian Hägg har følgende å si:
Blir kult å komme til Halden for å møte laget og gutta. Jeg kjenner ikke så godt til norsk 1.div, men skal gjøre det jeg kan for å bidra med mitt. Det skal bli godt å komme i gang med sesongen 21/22!

Foto: Johnny Andersson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *