FØLG OSS:

Holme er med videre!

Henrik Holme fortsetter i Comet og har signert for 21/22 sesongen. Den 23 år gamle forwarden Henrik Holme kom til Comet før 18/19 sesongen og har levert 20 poeng på 90 kamper. Holme er en ung, hardtarbeidende rolle spiller som liker å spille fysisk. Han ikke er redd for å gå i krigen for sine medspillere. Sarpingen har spilt i Sparta hele sitt liv før Comet og har 4 sluttspillkamper i GET-ligaen for Sparta.

Martin Engebretsen om signeringen:

Det er gledelig å signere Henrik på et nytt år. Henrik er en rollespiller som viste seg veldig godt frem forrige sesong. Han er en viktig kriger for laget som er godt kjent i klubben og vet hva målet er. En spiller som legger alt igjen på isen.

Henrik Holme har følgende å si:

Det er morsomt å signere en ny kontrakt med Comet, det blir et spennende år med en ny trener. Comet er en klubb med veldig fine folk, som jeg trives godt i lag med. Nå håper jeg bare det blir mulighet for å spille for mange haldensere sesongen som kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *