FØLG OSS:

Sponvika tømrerservice fortsetter sitt samabeid med Comet Elite

Sponvika tømrerservice v/ daglig leder Andreas Olsen og eier Joakim Rygh fortsetter sitt samarbeid med Comet Halden Elite.

Marked har følgende å si:

Vi er veldig fornøyd med å ha med Sponvika Tømrerservice videre. De er en lokal bedrift med dyktige fagfolk som ser verdien av lokalt samarbeid. Vi gleder oss til å ha dere med på laget denne sesongen, og håper vi kan dra nytte av hverandres samarbeid i mange år fremover.

Om sponvika Tømrerservice:

Siden oppstart har vi hatt en klar målsetning om å sette kunden i fokus. Det er vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig, et produkt som kunden er fornøyd med, som vi som bedrift kan være stolte av å ha levert. Har du et prosjekt på gang? Ikke nøl med å ta kontakt så stiller vi opp med en hyggelig prat og en gratis befaring.

Telefon: 906 21 177

Facebook: Sponvika Tømrerservice | Facebook

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontakt med Sindre Hov Johnsen på:

Mobil: 450 80 648
MAIL: marked@cometelite.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *