FØLG OSS:

Dan Nygård har signert!

Dan Nygård har signert for den kommende sesongen, og går inn i sin 4. sesong for Comet. Dan vil denne sesongen spille back, noe han også gjorde under 19/20 sesongen. Totalt har Dan spilt 95 kamper for Comet, og under den tiden har han gjort 60 poeng.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Viktig brikke å få på plass, Dan er en spiller med mye erfaring og rutine. Nå er han tilbake på backplass, der han gjorde en god figur under 19/20 sesongen. Han er en naturlig ledertype og vet hva som kreves for å levere på et høyt nivå.

Dan Nygård har følgende å si:
Det føles bra, deilig å være tilbake igjen. Gleder meg veldig til å komme i gang. Sesongen blir spennende, flere gode lag i ligaen i år, så ser for meg at det kan bli tettere og jevnere enn på lenge. Det blir utfordrende og tøft, men det er jo bare moro. Skal innrømme at formen har vært bedre, det her har vært det lengste oppholdet borte fra isen på over 30 år for min del. Men håper at kroppen responderer på litt hardkjør så jeg kan komme inn i gruppa og bidra i løpet av kort tid.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *