FØLG OSS:

Fortjent borteseier!

1 Periode

05:31 Utvisning H/L R. Sørensen 2 minutter for Holding

10:56 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Slashing

12:10 Mål 1-0 H/L T. Sørlie (R. Aastad, E. Forsberg)

17:31 Mål 1-1 Comet H. Vaglen (A. Høvik, S. Labori)

18:27 Mål 2-1 T. Pekkonen (J. Larsson)

Halse/Løren starter kampen bra og presser Comet fra start. Comet får ikke mye tid til å bygge opp spillet. Comet har ett par skudd, men disse går utenfor eller keeper tar de. Sørensen får en 2 minutter og Comet kan skåre kampens første i PP. Comet får etablert spill i H/L sin sone, men får ikke uttelling. På tiden 10:56 får Laschitza en 2 minutter for slashing. H/L utnytter at Ekeberg gir retur og setter kampens første, 1-0 til Hasle-Løren. Ikke lenge etterpå reduserer Vaglen, 1-1! Comet prøver og få opp tempoet i kampen, men H/L bryter hele tiden og senker tempoet i dems favør. Bjørklund prøver å dra seg forbi en Hasle-Løren spiller, men mister kontrollen på pucken og Larsson fyrer av ett skudd, Ekeberg må gi retur og Pekkonen gir Hasle en ett måls ledelse inn mot andre periode.

Skuddstatistikk 1 periode:

Hasle-Løren 12 – 8 Comet

2 Periode

22:45 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Interference

25:10 Mål 2-2 Comet H. Kopperud (P. Gintautas, S. Rekstad)

31:17 Mål 3-2 Comet H. Vaglen (S. Johnsen, A. Høvik)

32:39 Utvisning H/L R. Sørensen 2 minutter for Tripping

38:53 Utvisning Comet H. Plogås 2 minutter for Slashing

Comet kommer mye bedre ut i 2 periode. Skaarberg får en 2 minutter etter nesten 3 minutter spilt. Comet rir av det undertallet, men H/L har sjanser for å øke ledelsen. Comet skrur opp tempoet og får spill i pucken, det leder til at Gintautas kan stå bak mål, legge ett bra pass til Kopperud som setter inn reduseringen, 2-2! Nå har virkelig Comet fått fart på skøytene, H/L henger ikke med og igjen er det en pasning bak mål som leder til mål. Vaglen sender Comet i ledelsen for første gang i matchen, 2-3! Nå begynner H/L og komme litt mer inn i matchen, men H/L får en 2 minutter som Comet utnytter svakt. Med nesten 1 minutt igjen av 2 periode ryker Plogås på en utvisning. Comet skal spille i undertall i 54 sekunder i 2 periode.

Skuddstatistikk 2 periode:

Hasle-Løren 7 – 12 Comet

3 Periode

41:50 Mål 2-4 Comet A. Laschitza (C. Hägg, H. Kopperud)

42:18 Mål 3-4 Hasle-Løren J. Rafoss

48:50 Mål 3-5 Comet J. Lilleberg (S. Rekstad, A. Laschitza)

49:11 Mål 3-6 Comet P. Gintautas (C. Hägg, P. Janneh)

49:41 Mål 3-7 Comet H. Vaglen (H. Plogås)

50:29 Utvisning Hasle- Løren R. Sørensen 2 minutter for Tripping

50:29 Straffe, S. Labori bom

56:33 Mål 4-7 Hasle-Løren F. Zuccarello (R. Aastad, E. Forsberg)

Comet starter perioden i undertall, men H/L får ikke utnyttet det så bra. Klokka tikker 1 minutt og 50 sekunder ut i tredje periode og Laschitza øker Comets ledelse, 2-4! Comet med bra tempo og det ligger ett mål i luften, men Rafoss klarer å få inn en noe diskutert skåring, 3-4 og H/L henger fortsatt med. Nå henger absolutt ikke H/L spillerne med og Comet har skudd opp tempoet 2 hakk. Lilleberg med sitt førte mål i Comet drakta! Rekstad speller pucken til Lilleberg som setter den! 21 sekunder senere setter Gintautas inn sitt første for dagen etter fint arbeid fra Hägg, 3-6! Ikke mindre enn 30 sekunder senere spiller Plogås pucken til Vaglen som får styrt den inn og Comet leder nå komfortabelt med 4! Gintautas blir spilt igjennom og det er 2 mot 1, men Sørensen tripper Gintautas når han går forbi og det er straffeslag! Labori tar straffen, men keeper redder. H/L kommer litt mer inn i matchen og Comet slapper mer av, noe som fører til mål. Forsberg vinner pucken i midtsonen som spiller den til Aastad, Aastad legger bare pucken igjen til Zuccarello som kan setter pucken bak en utspilt Ekeberg. Det blir ingen flere skåringer og Comet vinner matchen med 3! Noe svak start på første periode, men spille ble bedre og bedre utover matchen.

Skuddstatistikk 3 periode:

Hasle-Løren 9 – 6 Comet.

Skuddstatistikk for hele kampen:

Hasle-Løren 28 – 26 Comet.

Foto: Sofie Kitterød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *