FØLG OSS:

Gabriel Bjørnson er klar for Comet

Sarpsborggutten Gabriel Bjørnson har signert en et års avtale med Comet. Bjørnson har spilt juniorhockey i Sparta, men har de 5 siste sesongene spilt for Haugesund. Den første sesongen til Haugesund var Bjørnson kaptein for Haugesund. På de to siste sesongene har han spilt 17 kamper og gjort 3 poeng, sesongene har delvis blitt spolert grunnet skade.

Gabriel har følgende å si:
Jeg gleder meg til å spille i grønt. Jeg har trent med Comet de siste 2 ukene nå, og har et godt inntrykket av både klubben, spillere og støtteapparatet. Jeg kjenner godt til 1. div fra før av, det blir morsomt å spille for et lag med ambisjoner om å ta det neste steget.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Jeg er glad for å signere Gabriel. Med Gabriel inn får vi mer bredde på forwardsiden og det fører også til konkurranse. Nå er vi 13 forwards på kontrakt. Vi anser oss som ferdig på forwardsiden, men vi følger selvsagt med på markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *