1 Periode.

00:28 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Hekting.

16:51 Mål 0-1 Hasle/Løren M. Kristiansen (M. Ytreberg)

17:49 Mål 0-2 Hasle/Løren I. Makarovs (J. Rafoss)

Første periode starter jevnt, H/L har en stor sjanse får å gå opp i ledelsen når Skaarberg får en 2 minutter for hekting. H/L har noen bruk bare sjanser i PP, men får ikke satt pucken i målet. Noen minutter senere kommer H/L alene med keeper, men Ekeberg redder! Comet klarer ikke å legge ordentlig press på H/L, men har fortsatt noen brukbare sjanser. Etter ett skudd fra blå ligger pucken løst foran Henriksen, men ingen Comet spillere klarer å få sett den i mål og H/L får rydda unna. På tiden 16:51 settes dagens første skåring, svakt backspill fra Comet ledet til kampens første skåring. Nesten minuttet senere skårer igjen H/L, igjen er det svakt backspill og feilpasning som gjør at Rafoss kan gi pucken til Makarovs som på bakerste som setter inn 0-2 for gjestene.

Skuddstatistikk 1. periode

Comet 8 – Hasle/Løren 12

22:42 Utvisning Comet J. Lilleberg 2 minutter for Tripping

25:38 Mål 0-3 Halse/Løren T. Pekkonen (J. Larsson)

26:38 Utvisning Halse/Løren R. Aastad 2 minutter for Boarding

27:17 Utvisning Halse/Løren I. Makarovs 2 minutter for Hekting

29:36 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Hekting

29:55 Utvisning Hasle/Løren Ø. Svendesen 2 minutter for Interference.

Periode starter bra, men Comet får en utvisning etter bare 2 minutter og 42 sekunder spilt av andre periode. H/L klarer ikke og få etablert spill i Comets sone og Comet rir av det undertallet. Comet får det ikke helt til å stemme i dag og sliter litt med å få holdt på pucken i H/L sin sone. Pekkonen viser kunster når an får klemt skuddet fra nesten dødlinja opp i nettaket bak Ekeberg, 0-3 til gjestene. Comet er nære redusering, men Henriksen står bra i dag! Aastad får en 2 minutter etter en soleklar boarding, men her klarer ikke Comet å sette pucken i mål, bra spill, men mangler det siste lille. Litt under minuttet senere så får H/L enda en utvisning og det blir spill 5 mot 3 i 35 sekunder, men heller ikke med 2 mere spillere sitter pucken i mål. H/L får også straffeslag, men Ekeberg tar den! Comet jobber på, men får ikke uttelling.

Skuddstatistikk 2 periode

Comet 13 – Halse/Løren 11

47:25 Utvisning Comet S. Labori 2 minutter for Tripping

52:27 Utvisning Hasle/Løren M. Isaksen 2 minutter for Holding

53:38 Utvisning Hasle/Løren J. Rafoss 2 minutter for Tripping

55:17 Mål 1-3 Comet S. Rekstad (S. Labori)

55:17 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Roughing

55:17 Utvisning Comet S. Thorbjørnsen 2 minutter for Roughing

55:43 Utvisning Hasle/Løren Ø. Svendsen 2 minutter for Roughing

55:43 Utvisning Hasle/Løren I. Makarovs 2 minutter for Roughing

55:55 Mål 2-3 Comet A. Laschitza (S. Labori, D. Svendsen)

59:40 Mål 3-3 Comet S. Labori (P. Gintautas, H. Vaglen)

60:00 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Usportslig opptreden

Comet kommer mer og mer inn i matchen, men H/L er gode og holder har mye puck i Comets sone. Leiesoldaten fra Sparta Labori får en 2 minutter for tripping. H/L mye spill i Comets sone, men klarer ikke å sette pucken i mål. H/L får 2 utvisninger med nesten ett minutt imellom og Comet skal spille 5 mot 3 i ett minutt igjen. Heller ikke denne gangen setter Comet pucken i mål. Rafoss får en 2 minutter for tripping og her setter Comet sitt første for kampen! Rekstad får lurt den bak Henriksen og det er match igjen! Det blir en dobbel utvisning til begge lag der Holme og Thorbjørnsen fra Comet må sette seg for roughing, det samme må Svendsen og Makarovs fra H/L. 38 Sekunder senere setter Laschitza inn sitt første mål for Comet, han får pucken i slåttet og setter den imellom beina på Henriksen, 2-3! Comet fortsetter og presse på og tar keeper med 20 sekunder igjen og her setter Haldenseren fra Sparta, Labori inn utligningen 3-3! Comet kommer 2-1 med 5 sekunder igjen, men H/L forsvarer seg godt i kampen går til sudden. Helt på tampen får Holme en 2 minutter for usportslig oppførsel og vi starter sudden med 1 mann mindre.

Skuddstatistikk 3 periode:

Comet 12 – Halse/Løren 7

Sudden Death

60:48 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Høy-kølle

Comet starter perioden med 1 mann mindre og etter 48 sekunder blir H/L enda en mer. Laschitza får en 2 minutter for høy-kølle og det blir spill 3 mot 5, Comet forsvarer seg godt og kampen videre til straffer.