01:27 Utvisning H/L T. Mørk 2 minutter for Slashing

02:26 Utvisning H/L M. Ytreberg 2 minutter for Hekting

03:03 Mål 1-0 Comet D. Svendsen (P. Gintautas, C. Hägg)

06:23 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Holding

09:34 Mål 2-0 Comet D. Nygård

10:38 Utvisning Comet A. Laschitza

18:28 Mål 3-0 Comet A. Laschitza (T. Skaarberg)

Comet starter kampen i bra tempo og H/L pådrar seg kampens første utvisning etter 01:27 spilt. Comet får etablert spill og minuttet etter forje utvisning pådrar H/L seg igjen en 2minutter og det er spill 5 mot 3 i 1 minutt. Svendsen fyrer av ett skudd som alle tror er i tverrliggeren, men dommer dømmer mål og peker at den traff innsiden av målet, 1-0! Comet fortsetter og presse på og H/L sliter med og få skutt på Ekeberg. Comet får en 2 minutter, men rir den fint av. Comet bygger opp spill i H/L sin sone og Nygård fyrer av og pucken går imellom bena på H/L keeper, 2-0! Comet styrer mye av spillet, men H/L kommer mer og mer inn i matchen. Igjen får Laschitza en 2 minutter, H/L får etablert spill, men får aldri skåringen. H/L styrer mye av spillet og har nå mye skudd på Ekeberg, men Ekeberg tar alt! Laschitza drar seg fint igjennom H/L sitt forsvar og fyrer av skuddet, 3-0 står det nå! God periode av Comet.

Skuddstatistikk 1 periode:

Comet 14 – 12 Hasle-Løren

2 Periode

21:08 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Holding

24:40 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Holding the stick

26:17 Mål 3-1 H/L J. Larsson (R. Sørensen)

28:28 Mål 4-1 Comet A. Høvik (D. Svendsen)

38:05 Mål 4-2 H/L J. Rafoss (I. Makarovs, S. Karlstad)

Comet åpner også denne perioden i bra tempo, men Hasle-Løren henger bedre med i 2 periode. Comet får en 2 minutter etter 1 minutt og 8 sekunder spilt i andre periode. Comet rir dette av, men H/L har gode sjanser til å skåre sitt første. H/L er mer og mer inn i kampen og igjen får Comet 2 minutter. Her klarer H/L å skåre sitt første etter at Comets back akkurat ikke får klarert og Sørensen kan gi pucken til Larsson som setter pucken i tverrligger og inn, 3-1. Comet jobber på, men H/L er nærmere og nærmere sitt andre for dagen. Ekeberg står en god kamp! Høvik fyrer av ett skudd som går inn, bra jobba av resten av rekka i forkant av målet, 4-1 står det nå! Der får H/L sitt andre mål for kvelden, fint spill og Comet er sjanse løse.

57:56 Utvisning Hasle/Løren R. Sørensen 2 minutter for Tripping

59:56 Mål 5-1 Comet S. Johnsen (G. Bjørnson, H. Holme)

Hasle/Løren styrer mye av periode, Comet sliter veldig og det er bare Ekeberg som hindrer H/L og skåre mål. Pabi får en 2 minutter for slashing, H/L med mye bra spill i Comets sone, men mye skudd utenfor. Comet er frampå, men det er H/L som styrer. Labori får 2 utvisning etter hverandre på under 5 minutter, Comet rir av begge 2, men sliter med og få brutt opp H/L sitt spill. Mye diskutable situasjoner som er mot Comet, men dommer velger å la de gå. Endelig får H/L en utvisning, noe Comet fansen er veldig glad for, med nesten 2 minutter igjen og tre måls ledelse virker det som dette går veien. Comet med litt etablert spill, men H/L har spill i Comets sone de også og velger og ta keeper. H/L rir av undertallet og i det de er 5 mann setter Hov Johnsen inn kampens siste mål med 4 sekunder på tavla i åpent bur. Comet startet kampen bra, men H/L kjempet seg inn og burde kanskje hatt med seg noe fra denne kampen.