FØLG OSS:

Sommerhilsen fra Comet ved Tore Jobs

Jeg vil først og fremst takke medlemmene i klubben for tilliten som ny styreleder, jeg ser frem til en spennende sesong og ønsker å gi en status før sommerferie.
Bakgrunnen til at jeg sa ja til denne jobben er fordi jeg ønsker å hjelpe klubben med å ta det neste steget. Alle må dra i den samme retningen, hvis vi alle bidrar med det lille ekstra er jeg helt sikker på at vi tar det neste steget.

Styret ser veldig interessant ut, vi vil ha mer konkrete oppgaver og ansvarsområder. Under disse områdene blir det mer frihet. Mandag 21. Juni har vi det første offisielle styremøte. Vi har to nye styremedlemmer i Petter Engebretsen og Andreas Westander med masse kompetanse. Jeg gleder meg til å jobbe med dem og har veldig tro på deres bidrag i Comet. Gleder meg også til å samarbeide med de øvrige styre- og varamedlemmene, dette er personer jeg kjenner fra før og vet hva står for.

Vil også takke Lisbeth Nilsen og co for jobben de gjør på Friluften, bruk Friluften gjennom sommeren slik at vi kan øke inntektene.

Forrige uke hadde vi et møte med Sport. Sport har jobbet bra den siste perioden, og har en kjerne med norske spillere på langtidskontrakt. Dette er viktig for kontinuiteten og tryggheten. Det var en veldig fin redegjørelse og lander man planene og de siste brikkene på trener- og spillersiden, er jeg helt sikker på at det blir en veldig bra sesong.  5 treningskamper er allerede spikret, og det er ønskelig med 2 til. De må også få skryt for hvordan de har håndtert Covid-19 situasjonen, for jeg vet det ikke har vært enkelt.

Sponsorene har også vært positive og vi nærmer oss årets budsjett. Siden jeg kom til klubben for 2,5 år siden har sponsorbudsjettet økt med 80%, vi må være takknemlig for at de har troen på oss. Vi jobber med en ny markedssjef og håper dette er klart til 1. august.

Til slutt har jeg en oppfordring til alle som er glad i Comet A-lag. Kan vi sammen bli den aller største sponsoren til Comets A-lag? I 2020 fikk vi inn 136 134 kroner via Grasrotandelen. Et mål må være å øke antallet og penger vi får inn, slik at vi blir den største sponsoren for Comets A-lag. I 2020 bidro hver person i snitt med 667 kroner til Comet Halden Elite. Benytt deg av Comet Halden Elite som Grasrotmottaker i dag, og få med deg bekjente rundt deg.

En riktig god sommer til alle og kos dere masse. Så håper vi at ses i august uten Covid-19 restriksjoner.

Tore Jobs

Foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *