FØLG OSS:

Tobias Björklund er klar for Comet!

Comet har signert en et års avtale med backen Tobias Björklund. Den 26 år gamle backen kommer senest fra spill i Mariestad BoIS, hvor han forrige sesong gjorde 21 poeng på 35 kamper. Björklund startet sin karriere i Bofors IK, etter dette gikk turen til Karlstad og junior-hockey i Färjestad. Björklund har også spilt for forskjellige klubber i NAHL, Divisjon 2, HockeyEttan og HockeyAllsvenskaen.

En stor takk til Byens Hockeyspiller, Flis og Malerservice og Sponvika Tømmerservice som gjør denne signeringen mulig!

Martin Engebretsen og Fredrik Glader har følgende å si:
Det er veldig godt å signere en solid offensiv back. En backtype vi har vært på utkikk etter lenge, Tobias kommer til å bli en viktig spiller for oss. Det er morsomt at vi får en spiller med slike kvaliteter til vår liga, han kommer til å bidra enormt offensivt og i overtall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *