FØLG OSS:
SportSpillersigneringerTobias Björklund er klar for Comet!

IHK Comet Halden Elite

Tobias Björklund er klar for Comet!

Comet har signert en et års avtale med backen Tobias Björklund. Den 26 år gamle backen kommer senest fra spill i Mariestad BoIS, hvor han forrige sesong gjorde 21 poeng på 35 kamper. Björklund startet sin karriere i Bofors IK, etter dette gikk turen til Karlstad og junior-hockey i Färjestad. Björklund har også spilt for forskjellige klubber i NAHL, Divisjon 2, HockeyEttan og HockeyAllsvenskaen.

En stor takk til Byens Hockeyspiller, Flis og Malerservice og Sponvika Tømmerservice som gjør denne signeringen mulig!

Martin Engebretsen og Fredrik Glader har følgende å si:
Det er veldig godt å signere en solid offensiv back. En backtype vi har vært på utkikk etter lenge, Tobias kommer til å bli en viktig spiller for oss. Det er morsomt at vi får en spiller med slike kvaliteter til vår liga, han kommer til å bidra enormt offensivt og i overtall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.