Comet tar enda en seier mot Nidaros denne helga!

03:49 Mål 0-1 Nidaros D. Hallstrøm (D. Hofstad)

05:55 Mål 1-1 Comet H. Kopperud (T. Skaarberg, C. Hägg)

11:42 Mål 2-1 Comet C. Hägg (T. Skaarberg, H. Kopperud)

13:42 Mål 2-2 Nidaros T. Wiig (D. Hallstrøm, W. Magnusson)

17:04 Mål 3-2 Comet S. Rekstad (C. Hägg, H. Kopperud)

Comet starter perioden bra og har mye puck i starten, men Nidaros fortsetter som i går og står høyt i begge soner. Hallstrøm står alene på bakerste og setter inn 0-1! Ikke lenge etterpå setter Kopperud inn 1-1! Comet presser Nidaros bra, men Nidaros utnytter feilene til Comet, men Høvik tar det som kommer! Rekka Kopperud, Hägg og Rekstad produserer poeng i dag og denne gangen er det Hägg som setter den, 2-1 til Comet! Ikke lenge etter har Wiig pucken på blå og fyrer av ett skudd som går rett i mål, 2-2. Comet er nærme 2 ganger ved å ta ledelsen. På tiden 17:04 setter Rekstad inn sitt første for matchen. Nå har alle på den rekka mål! Comet går til pause med en 3-2 ledelse!

30:17 Utvisning Nidaros W. Magnusson 2 minutter for Slashing

31:17 Mål 4-2 Comet A. Laschitza (T. Skaarberg, H. Kopperud)

32:38 Mål 5-2 Comet P. Gintautas (T. Bjørklund, C. Hägg)

36:38 Utvisning Nidaros E. Rhodin 2 minutter for Hekting

39:55 Utvisning Nidaros W. Magnusson 2 minutter for takling mot hode

Comet med en 1måls ledelse til 3 periode. Pabi får en 2 minutter for kryss-takling på tiden 22:12. Comet forsvarer seg bra, men før utvisning er ferdig blir Svendsen sendt i dusjen etter en charging og ett slag mot Nidaros spilleren. Comet må spille i undertall i hele 7 minutter! Det klarer Comet bra, men når det er 3 minutter og 50 sekunder igjen får Ahlsen en 2 minutter. Nidaros tar da timeout, Comet forsvarer seg bra og nesten minuttet senere får Nidaros en 2 minutter. I løpet av 2 minutter får Nidaros 3 utvisninger! Comet spiller bra og Laschitza søker ledelsen! Litt over minuttet senere styrer Gintautas inn ett skudd fra Bjørklund og Comet har nå en 2 måls ledelse! Nidaros pådrar Nidaros seg utvisninger, Labori har ett skudd som går i stolpen! Comet starter 3 periode i overtall i 1 minutt og 55 sekunder!

Skuddstatistikk 2 periode:

Comet 10 – 12 Nidaros

41:45 Utvisning Nidaros 2 minutter for Tripping

44:05 Utvisning Nidaros T. Helgemo 2 minutter for Tripping

47:51 Utvisning Comet S. Labori 2 minutter for usportslig oppførsel

51:03 Mål 6-2 Comet C. Hägg (H. Kopperud, D. Nygård)

53:14 Utvisning Nidaros 2 minutter for usportslig oppførsel

53:14 Timeout

55:51 Utvisning Nidaros D. Hallstrøm 5+match for fighting

55:51 Utvisning Nidaros M. Kristoffersen 5 minutter for fighting

55:51 Utvisning Comet H. Holme 5 minutter for fighting

55:51 Utvisning Comet A. Høvik 5+match for fighting

56:06 Mål 6-3 Nidaros Z. Bodini-Schmitt (W. Magnusson)

Comet får ikke utnyttet overtallet de starter med i tredje periode. Nidaros får en utvisning tidlig og heller ikke her får Comet utnyttet det kjempebra, mye gode sjanser, men ingen skåring. Nidaros pådrar seg igjen en 2 minutter, Comet er nærme enda en skåring, men pucken vil ikke inn. Labori får en 2 minutter for dårlig oppførsel, Comet forsvarer seg bra og holder bra unna. Stjerne-rekka setter inn enda en skåring, Hägg setter inn Comets sjette mål for kvelden. Nidaros får igjen en 2 minutter, men Nidaros stenger sona og holder Comet unna for å etablere spill i sona. På tiden 55:51 får Holme, Høvik, Hallstrøm og Kristoffersen utvisning for fighting. Alle blir sendt i dusjen. Nidaros får ett trøstemål når det er 4 minutter igjen. Comet gjør en bra match og styrer mye av spillet.