02:30 Utvisning Narvik E. Clees 2 minutter for Slashing

03:56 Mål 0-1 Comet C. Hägg (T. Bjørklund)

04:10 Utvisning Narvik D. Llewellyn 2 minutter for Slashing

05:38 Mål 0-2 Comet A. Laschitza (T. Skaarberg)

05:44 Utvisning Comet H. Vaglen 2minutter for interference

11:31 Mål 1-2 Narvik J. Meyer (E. Johansen)

11:59 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Roughing

11:59 Utvisning Narvik T. Christensen 2 minutter for Roughing

12:05 Mål 1-3 Comet H: Kopperud (D. Nygård)

17:08 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Goalie interference

18:45 Mål 2-3 Narvik K. Fayen-Vestavik (D. Byrkjeland)

Comet starter perioden bra, Narvik får en 2 minutter og det utnytter Hägg bra og sender Comet i ledelsen etter 4 minutter spilt! Narvik får noen skudd på mål, men Llewellyn får en 2 minutter og må gå å sette seg. Lashitza har vist at han kan skåre og gjør det igjen, han setter inn Comets andre i PP! Vaglen får en 2 minutter, men Comet holder Narvik unna. Narvik kommer og mer inn i matchen og Meyer skyter egentlig ett ufarlig skudd fra blå, men den skifter retning og sniker seg inn 1-2. Det blir en dobbelt utvisning og spill 4 mot 4, her setter Kopperud inn Comets tredje mål for dagen!  Gintautas kjører over Plogås i Narvik mål og må sette seg, Fayen-Vestavik plukker opp en løs puck i slottet og får satt den, 2-3. God periode fra Comet, men Narvik har gode sjanser.

Skuddstatistikk 1 periode:
Narvik 7 – 12 Comet

22:42 Mål 3-3 Narvik T. Christensen (E. Harr)

26:02 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Holding

26:02 Utvisning Narvik N. Carnbäck 2 minutter for Hekting

28:08 Mål 4-3 Narvik T. Christensen (O. Arnesen)

29:54 Utvisning Comet T. Skaarberg 2 minutter for Kryss-takling

29:54 Timeout Comet

30:24 Mål 5-3 Narvik D. Llewellyn (J. Ceder)

36:26 Utvisning Comet D. Svendsen 2 minutter for Tripping

Comet med en ettmåls ledelse etter første periode. Narvik utligner etter nesten 3 minutter spilt av andre periode. Narvik tar mer og mer over kanten og styrer det meste av spillet. Skaarberg og Carnbäck får en utvisning hver og det blir spill 4 mot 4. Like etter utvisningene er ferdig setter Christensen inn sinn andre mål for dagen, 4-3 og Narvik har snudd det. Igjen får Skaarberg en 2 minutter og ikke lenge etterpå setter Narvik pucken i mål. Narvik styrer matchen akkurat som i går og dominerer. Comet får enda ett undertall, men slipper med skrekken. Narvik vinner denne perioden 3-0.

Skuddstatistikk 2 periode:
Narvik 18 – 4 Comet

41:54 Utvisning Narvik D. Byrkjeland 20 minutter for takling mot hode

41:54 Utvisning Narvik D. Byrkjeland 5 minutter for takling mot hode

52:47 Mål 6-3 Narvik T. Christensen (E. Harr)

58:42 Utvisning Narvik A. Guldbrandsen 2 minutter for Tripping

Narvik fortsetter det gode spillet som de hadde i andre omgang. Byrkjeland får en 5min+20 for takling mot hodet. Comet har 5 minutter i overtall, men får ikke uttelling. Comet sliter med å etablere noe spill og Narvik spiller bedre hockey. Comet får ett overtall på slutten av kampen og tar keeper, men heller ikke her får de uttelling. Narvik vinner fortjent, selv om Comet gjorde en god første periode.