04:20 Utvisning Gjøvik D. Stensrud 2 minutter for Hekting

06:51 Mål 0-1 Comet U. Cizas (P. Gintautas, T. Bjørklund)

14:20 Mål 1-1 Gjøvik S. Olsen (D. Stensrud, I. Enmarker)

14:50 Utvisning Gjøvik S. Olsen 2 minutter for Tripping

18:42 Utvisning Gjøvik C. van Doorn 2 minutter for Interference

18:55 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Hekting

19:28 Mål 1-2 Comet T. Bjørklund (C. Hägg, H. Kopperud)

Comet starter kampen bra og har mye bra spill. Comet styrer de første minuttene og det resulterer i at Stensrud får en 2 minutter for hekting. Comet får etablert spill i Gjøviks sone og Bjørklund får noen skudd på mål, mye bra spill av Comet i dette overtallet som ikke resulterer i mål. 31 sekunder etter at Gjøvik har blitt fulltallige utnytter Comet en Gjøvik-feil i offensiv sone og Gintautas kan gi pucken til Cizas som er alene på vei inn i slottet som setter kampens første, 0-1 til Comet! Comet fortsetter å lempe pucker på Gjøviks mål og har mye puck. Gjøvik reduserer til 1-1, litt imot spillets gang. 30 Sekunder etter reduseringer får målskårer Olsen en 2 minutter for tripping. Comet dominerer i denne fasen av spillet, men får igjen ingen mål. Gjøvik kommer mer og mer i kampen og har en svær sjanse der Ekeberg er utspilt, men Gjøvik spilleren skyter utenfor.  Gjøvik får enda en 2 minutter og ikke lenge etterpå får Vaglen en 2 minutter, spill 4 mot 4. Igjen så utnytter Comet en Gjøvik-feil, Kopperud vinner pucken i rundvantet, spiller til Hägg som kan spille til Bjørklund som står foran målet, Bjørklund setter inn sitt første mål i Comet, 1-2! Bra periode til Comet, men Gjøvik er farlige på overganger.

Skuddstatistikk 1 periode:

Gjøvik 7 – 13 Comet

22:16 Utvisning Comet N. Jessesen 2 minutter for Tripping

31:38 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for Shooting puck out of play

Comet starter perioden i undertall, men Gjøvik får ikke utnyttet det. Comet starter perioden bra, men Gjøvik er mer med i matchen. Jessesen får en 2 minutter for tripping, men Gjøvik får ikke satt pucken i kassa. Gjøvik viser at de er farlige på overganger og kommer alene mot Ekeberg to ganger, men Ekeberg viser hvorfor han er første keeper! Rekstad får en 2 minutter, men heller ikke her får Gjøvik mål. Comet har mye bra sjanser, men Arnkværn tar det som kommer. Mye bra spill fra Comet, men kampen ligger og vipper begge veier.

Skuddstatistikk 2 periode:

Gjøvik 13 – 3 Comet

53:28 Mål 1-3 Comet D. Svendsen

56:30 Utvisning Comet A. Laschitza 2 minutter for Høy-kølle

56:30 Timeout Gjøvik

59:22 Mål 1-4 Comet S. Rekstad (C. Hägg)

Gjøvik starter perioden best og fortsetter der de slapp i andre periode. Comet forsvarer seg bra og skaper sjanser. Kampens neste mål kommer ikke får Svendsen plukker opp en løs puck foran slottet, han står feilvendt og bare snur seg og lemper den på mål, pucken går rett inn og Comet øker ledelsen! Ekeberg er Comets helt i dag! Han står på huet hele matchen og har veldig viktige redninger! Med under 4 minutter igjen å spille får Comet en 2 minutter og Gjøvik tar keeper. Med 1 minutt igjen av utvisningen tar Gjøvik keeper og det er spill 6 mot 4. Comet er gode i undertall i kveld og slipper med skrekken! Rekstad får pucken fra Hägg som lemper pucken ut av sona, men pucken går mot det åpne buret, 1-4 og Comet sikrer seg seieren i en tøff borte kamp!